Sådan køres magt til et fritstående skur

April 17

Sådan køres magt til et fritstående skur

En fritliggende stald er en bekvemmelighed, der kan bruges til en række forskellige ting. Du skal muligvis ekstra lagerplads, et sted at opbevare et køretøj eller et sted at arbejde på særlige projekter. Uanset årsagen til, at bygge et skur, vil det hjælpe for at have adgang til magten i skuret til lys, varme, køling og brug af værktøj. Kører magt til din stald er ikke svært med de rette værktøjer.

Instruktioner

•Locate en udvendig stikkontakt tilstødende stald og grave en grøft på bly 6 inches dyb fra outlet til din stald.

•Klippe en længde af PVC-rør, der er 2 inches i diameter med en nedstryger; røret skal køre længden af renden. Deltag nogen separate stykker rør--hvis det er nødvendigt at opfylde længde--med PVC leddene. Lim eventuelle leddene i sted med PVC rør epoxy.

•Når en forlængerledning gennem røret. Mulighed for mindst 6 inches af slæk på afgangssiden af ledningen og nok ledningen på hun siden at gå halvvejs oppe en væg.

•Dæk pipe grøft med snavs og brug en metal tamp for at pakke jorden ned over røret.

•Drill en 2-tomme hul ind i siden af skur på punktet i væggen, du skal have magt; bruge en 2-tomme hul-skæring borehoved. Køre forlængerledningen gennem hullet. Udfylde alle åbninger i skuret med isolerede skum til at beskytte mod vejret.

Uddelingen en multi socket strømforsyning på væggen, at du har ledningen kører til. Tilslut ledningen til boksen til magten det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com