Sådan lå & anvende keramiske fliser

August 16

Sådan lå & anvende keramiske fliser

Keramiske fliser er en type, der kan modstå en masse misbrug. Afhængigt af stilen af keramiske fliser, du kan gøre dit værelse ser antikke eller helt nye - det er så alsidig. Det er også muligt at overlejre gamle vinyl fliser med keramik. Når du installerer keramiske fliser, er det vigtigt at tilføje et underlag, der forhindrer flisen fra hoppen. Keramiske fliser er hård, forårsage overdreven give i gulvet flise til knæk i halve. Det handler om ordentlig forberedelse.

Instruktioner

•Klippe stykker af 1 1/8-tommer tyk krydsfiner til at lægge på dit gulv. Forskyde krydsfiner, så der på intet tidspunkt gøre fire hjørner af krydsfiner touch. Lim krydsfiner ned ved hjælp af opførelse lim, og tilføje skruer til bestyrelser.

•Undercut dørkarme ved at placere en flise af døren og skære til denne højde ved hjælp af en forskydning så. Dette tillader dig at slide fliser under rammen.

•Klippe stykker af backer bord hen til oprette oven på den underlag, nedskæringer for hjørner ved hjælp af en gipsvæg så.

•Mix din thinset ved hjælp af vejledningen på emballagen, og smøre et tyndt lag på bagsiden af backer bord. Påfør med en 1/4-inch indskåret murske afholdt på en 45-graders vinkel. Skru backer bord ned i gulvet.

•Tryk på selvklæbende-backed mesh tape på alle sømmene og skimme over båndet med en murske og nogle af thinset til at forsegle den.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg langs midten af rummet. Placer din fliserne langs kridtstreg, afstand mellem dem, så der ikke er små stykker i hjørnet. Tillægge backer bestyrelsen at holde fliserne lige guide bestyrelser.

•Spread et par fødder af thinset på backer board og sted fliser på det, skubber flise mod guiden boards til at holde det lige. Placer afstandsklodser i hjørnerne af fliser og mellem fliser til at holde fliserne fra at være for tæt. Gøre dette langs hele rummet, indtil alle fuld fliserne er på plads. Skære de keramiske fliser ved hjælp af en keramiske fliser fræser for de mindre stykker i hjørnet og satte dem på samme måde.

•Mix din injektionsmørtel ifølge emballagen etiketten og sprede det langs diagonalt mod fliser, udfylde hullerne. Skrabe ned overdreven injektionsmørtel, holde murske næsten lige op. Rense fliser med en fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com