Sådan lå armeringsjern til en Garage

October 27

Sådan lå armeringsjern til en Garage

Med held hælde en betonplade til en garage kræver at beton. Uden ordentlig forstærkning er at beton mere tilbøjelige til at knække over tid på grund af vægten af køretøjets anvendelse; 1/2-tommer armeringsjern kan levere en styrkelse, du har brug for slab. Den korrekte placering af armeringsjern er afgørende at arbejde korrekt. Du skal angive armeringsjern som et gitter i midten af pladen til at give den største mængde af forstærkning muligt, hvilket kræver en specifik installationsproceduren.

Instruktioner

•Sæt en 1/2-tommer armeringsjern spil 10 inches længe i jorden 4 inches fra kanten af formen i hvert hjørne af garage slab. Drive bålet i jorden 2 inches i jorden med en hammer.

•Measure 4 fødder fra bålet langs omkredsen og placere et andet spil i jorden. Placere en 2 x 4 tommer planke tværs over den tilstødende stakes og sætte en tømrer niveau på planke at gøre visse indsatserne er plan med hinanden. Justere dybden af staven til niveau det ud, og derefter fortsætte langs omkredsen, placere et nyt spil hver 4 fødder og nivellering det med den foregående. Fortsætte markedsføring stakes, indtil hele omkredsen har en hver 4 fod.

•Sæt to linjer af 1/2-tommer armeringsjern til indsatserne omkring omkredsen. Bruge 90-graders bøjet armeringsjern på bolte i hjørnerne. Placer den første linje af armeringsjern omkring 2 inches fra bunden af indsatserne. Binde armeringsjern til hvert spil, ved hjælp af uafgjort wire og en uafgjort wire værktøj til at vride metaltråd omkring armeringsjern og indsatserne. Binde lige armeringsjern til de buede stykker til at køre fleste af kant langs omkredsen. Overlapper enderne af de lige og buede armeringsjern omkring 6 inches og binde enderne sammen omkring de overlappende stykker. Denne bundlinjen skal sidde i afsnittet fod af etagedæk garage. Angiv den anden linje af armeringsjern omkring 4 til 6 inches fra bunden af indsatserne så de er beliggende i den halvvejs højde af garage slab, at sidde i midten af pladen engang hældt.

•Klippe armeringsjern efter behov til at passe med en stempelkompressor så indeholdende en metal-kniv.

•Lay lige armeringsjern stykker kører garage base længde mellem indsatserne på hver side af omkredsen, at gøre en lige linje af armeringsjern hver 4 fod. Gentag processen langs bredden af garagen base med mere straight armeringsjern stykker. Binde enderne af armeringsjern til armeringsjern stakes med metal bånd, og derefter binde de overlappende knudepunkter af barerne sammen for at skabe et gitter af armeringsjern i hele garage base.

•Sæt 2 til 4 tommer kvadrat betonblokke under punkterne krydsede armeringsjern til at hæve barer fra jorden for at gøre dem lettere at placere når hælde slab. Vælge størrelsen på betonblokke baseret på den foreslåede højden af gitteret i slab, hæve gitter til den nødvendige højde ved at vælge en blok, der er høj nok til at tvinge barer at nå at højde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com