Sådan lå Azrock Over eksisterende fliser

September 11

Sådan lå Azrock Over eksisterende fliser

Azrock fliser er en type af vinyl fliser fremstilles af Tarkett. Disse vinyl fliser er robust, vandafvisende og let at installere. Mens det er muligt at installere Azrock fliser direkte over eksisterende keramik eller porcelæn fliser, vil fugerne af fliserne overføre i små foret divots i vinyl fliser. Installation af selvstændige nivellering sammensatte vil løse dette problem og tillade dig at nemt lægge Azrock over eksisterende fliser. Ikke behøver at fjerne flisen vil spare dig tid og kræfter.

Instruktioner

•Sæt Azrock fliser på værelset ca 48 timer før installation. Dette vil give dem tid til at tilpasse sig klimaet i dit hjem.

•Mix selvnivellerende sammensatte ifølge producentens anvisninger. Spredt sammensat over de eksisterende fliser med en murske. Glat sammensat med murske og lad det tørre i 24 timer. Den selvstændige nivellering sammensatte vil udjævne fugerne i de eksisterende fliser, forberede Azrock fliser på gulvet.

•Applicer gulvbelægning lim med en indskåret murske. Spredes kun små mængder af lim på gulvet ad gangen for at undgå, at den klæbende tørre ud.

•Indstil Azrock fliser på plads oven på selvklæbende. Gå ikke på de nyinstallerede fliser eller fliser kan glide. Skær fliser på størrelse med en hobbykniv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com