Sådan lå de billigste gårdhave

March 11

Sådan lå de billigste gårdhave

En gårdhave udgift afhænger af dens størrelse og type af asfaltudlæggere anvendes. En større gårdhave koster mere end en mindre gårdhave fordi flere materialer er anvendt. Ligeledes, en gårdhave bygget fra en mere udsmykkede brolægger koster ekstra. En billig gårdhave vil kun være stor nok til at udføre sine vigtigste formål og vil være brolagt med enkle, naturlige-stone asfaltudlæggere. Bestemme den gårdhave størrelse og vælge en gårdhave udlægningsmaskiner til at bestemme hvor meget terrassen vil koste. Hvis terrassen koster for meget, bygge det lidt mindre nu og tilføje til det næste sæson, når du har flere penge.

Instruktioner

•Mark ud på terrassen størrelse og form med enten spraymaling eller reb. Grave en 8 tommer dyb grøft rundt på terrassen kant. Bruge en flat-kantet skovl til skræl op sod inde i renden.

•Dig terrasseområdet hele ned 8 inches. Lægge en plan på jorden med jævne mellemrum for at sikre, at dybden forbliver den samme. Enten købe en hånd sikret mod manipulation eller leje en plade komprimator for at komprimere jorden hvorpå terrasse fliser vil hvile. Angiv et niveau på jorden i forskellige steder. Tilføje snavs til zoner, lav og kompakt det.

•Pour knust grus i gravet ud af området. Brug en metal rake for at sprede grus til at danne en 2 til 3 tommer lag. Enten ramte grus med en hånd sikret mod manipulation eller køre en plade komprimator over det, at komprimere det. Hæld mere knust grus over det første lag. Sprede denne grus med en metal rake til at danne en anden 2-3 tommer lag, hvilket gør det hele grus lag 4 til 6 inches dyb. Kompakt det andet lag. Lægge niveau på forskellige steder og lægge mere grus i enhver lav områder.

•Sæt to stykker af 1-tommer conduit eller PVC rør på tværs af gårdhaven, fordelt omkring 3 til 4 fod fra hinanden. Hæld sand mellem de to rør og bruge en metal rake til at sprede sand. Placer en 6 fod lang 2 x 4 tommer board på rørene. Træk bestyrelsen frem for at udjævne den sand overflade.

•Pick et af rørene--det vil efterlade en lille grøft. Fyld renden med sand og glatte det med bagsiden af en skovl. Placer røret 3 til 4 fod fra de andre pibe, men på den modsatte side af hvor det var. Fylde hullet med sand og sprede sand med en metal rake. Trække 2 x 4 tommer bord over den sand overflade at glatte det. Afhente andre røret og fylde i renden. Placere dette rør 3 til 4 fod fra andre røret. Fortsætte indtil hele gårdhave overflade er dækket med en glat sand lag.

•Sæt en sprøjte til en haven slange og sæt den til en let drys indstilling. Dæmpe den sand overflade for at udligne det. Fastgør en straight kridtstreg i sandet, på tværs af tilgængelige gårdhave sider. Gå ikke på tværs af sandet til at fastgøre din kridt linjer.

•Begin til at lægge terrassen asfaltudlæggere på sandet. Den måde du lægge dine brolæggere afhænger brolægger stil samt personlig præference. De fleste af de billigere asfaltudlæggere er simple rektangler eller kvadrater. Dog kan du ændre den måde du lægger dem for at skabe et design. For eksempel, danne hvis du lå rektangulære asfaltudlæggere, lå en brolægger den lange vej, så en kort vej, derefter en anden den lange vej og på og på at et mønster.

•Lay brolæggere forsigtigt på sand, ikke skubbe eller skub dem på plads. Placer udlægningsmaskiner tæt mod de omkringliggende asfaltudlæggere derefter sænke det på plads. Angive et niveau på pavers, når du har lagt et par stykker. Tilføje sand nedenunder alle pavers, der skråner ned. Følg kridtstreg for at sikre gårdhaven har lige kanter.

•Klippe brolæggere i halve, hvis nødvendigt, så den gårdhave kanter er lige. Måle den brolægger længde og dividerer med to. Tegne en kridtstreg, der skærer brolægger ned i midten. Placer en mejsel på linjen kridt og forsigtigt trykke håndtaget med en hammer. Spejlvend paver over og Gentag på anden siden. Drej udlægningsmaskiner tilbage over og sætte mejslen i scorede rillen. Give håndtaget et fast tryk at opdele brolægger ned i midten.

•Kontroller en plade komprimator over gårdhave til tryk på asfaltudlæggere i sand base. Hæld groft sand over det hele gårdhave. Brug en kost til at feje af sand over pavers og ind i græsset. Sandet bør forblive i eventuelle huller mellem pavers.

•Kapacitet gårdhave med haveslange og sprøjte indstillet til den let drys indstilling. Dette udligner sandet. Vente 12 til 24 timer, så hæld mere sand på terrassen og feje det ind i hullerne.

Tips & advarsler

  • Spørg din lokale utility selskab til at markere ud din elledninger, før du begynder at grave.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com