Sådan lå en flise overflade

December 25

Flise overflader anvendes i en række projekter, herunder terrasser og fortov eller gangsti områder. Disse overflader består af lag af sten, ofte ikke-porøs og bør vurderes for hårdhed afhængig af typen projekt, der skal udfyldes. Et skifer stykke rock er en af de mest almindelige og sværeste flise overflader.

Instruktioner

•Start ved at samle materialer til dit projekt. Hvis du gør et par korte trædesten i en græsklædt plet med din flise, behøver du kun en lille hånd murske. Hvis du planlægger at oprette en hele terrasseområde med din flise, skal du bruge en hel leveringer til grave, om stenen, at skabe en mørtel mellem stenen og videre.

•Measure områder for flise overflade. Husk at flise er ofte uregelmæssige i form, så du kan have til mejsel væk et par steder til at passe inden for dit arbejdsområde. Altid måle to gange og klip, eller i dette tilfælde mejsel, andet.

•Begin ved at forberede jorden jord til stenen ved tilling og derefter udfladning jordoverfladen bedste din evne. Du kan også bruge sand til at hjælpe med at dræne vand, der vil akkumulere efter en storm.

•Vælg sten, der komplimenterer andre sten i farve, form, størrelse og meget mere. Derefter placere disse sten i nærheden af hinanden for at oprette din flise overflade. Samle sten i et design, der appellerer til dig før du går videre til de konkrete fugning.

•Seal overflade hvis design kræver det. Ellers kan du tillade det omkringliggende naturlige landskab at vokse omkring dit nye flise.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com