Sådan lå en kulturperler sten pejs

August 29

Mange husejere henvender sig til kulturperler sten til hjemmet renoveringer eller nye hjem byggeri. Kulturperler sten efterligner udseendet af natursten, men det er letvægts, holdbare og billigere. I modsætning til natursten, kan kulturperler sten anvendes til en lang række overflader, herunder murværk og nul-clearance pejse. Kulturperler sten pejs kan tilføje varme og elegance til et værelse. Sammen med at være overkommelige og iøjnefaldende, omfatte noget kulturperler sten fabrikanter en 50-års garanti, der sikrer mod fading og revner.

Instruktioner

•Measure bredde og højde i området hvor de kulturperler sten vil blive installeret, ved hjælp af et målebånd. Gange bredden med højden til at regne de firkantede optagelser af området. Køb din kulturperler sten baseret på denne figur; inkludere nogle ekstra for beskadigede sten eller fejl.

•Lay kulturperler stenen stykker på gulvet. Arrangere sten i et mønster, du kan lide, i form af pejs overflade dækkes.

Uddelingen følte papir på pejs surround hvor kulturperler stenen vil blive installeret, ved hjælp af en korte pistol. Anbringe de følte papir til mursten eller murværk pejs med murværk limen påføres med en murske.

•Sæt metal tremme over hele overfladen af filt papiret. Sikre tremme med hæfteklammer hver fire til sixe inches; for mursten eller murværk overflader, køre i galvaniseret negle med den samme afstand. Trim off enhver overskydende tremme med et par bidetang.

•Pour mørtel blandes i en stor spand. Tilsæt vand nok til at skabe sammenhæng i tyk budding, eller henvise til producentens instruktioner for en bestemt vand/mørtel ratio. Rør mørtel blandingen med en lang håndterede træske.

•Spread 1/2-tommer-tykke lag af mørtel blandingen på bagsiden af hver sten, ved hjælp af en murske af murværk. Anvende alle hjørne sten først, arbejder fra toppen af pejsen. Fast skubbe hver kulturperler sten på den metal Pudsprofiler og slippe det på plads. Hold stenen i position i op til et minut, at sikre et stærkt bånd.

•Fyld i resten af pejs surround med kulturperler sten, efter det mønster, du har oprettet på gulvet, og ved hjælp af de samme installationsmetoder som før. Tillad de kulturperler sten omgiver til tørre i 24 timer.

•Mix injektionsmørtel i en spand ifølge pakke retninger. Placer blandingen i et morter taske. Klem posen for at anvende injektionsmørtel i de åbne fuger. Glat injektionsmørtel i hver fælles med fingeren.

•Tillad injektionsmørtel til at hærde for en time. Børst nogen injektionsmørtel ud af kulturperler stenene med en stiv børste.

Tips & advarsler

  • At arrangere kulturperler stenene på gulvet sparer tid under installationen.
  • Du kan foretrækker et kig med ingen injektionsmørtel i leddene mellem stenene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com