Sådan lå en murstensvæg

October 23

Sådan lå en murstensvæg

Tilføje en murstensvæg til din haven landskabspleje eller som hegn omkring din værftet er en enkel måde at øge værdien og udseendet af din ejendom. Du kan lægge en mur med en murske, nogle mørtel og et par instruktioner. Oprette en permanent struktur inde i dit hjem med en mursten, dividere væg eller pejs, eller tilføje mursten til ydersiden af dit hus i stedet for sidespor eller træ.

Instruktioner

•Measure længde, højde og bredde af den plads, hvor du planlægger at lægge din mur. Foretage målinger med dig, når du køber dine mursten. De sælger vil fortælle dig, hvor mange mursten og mørtel du har brug for projektet. Du skal også halve mursten for the ends of nogle af din væg rækker. Du kan købe disse eller bryde hele mursten i to, alt efter hvad du foretrækker.

•Excavate jorden hvor du vil lægge din mur, at fjerne enhver græs, klipper eller andet snavs. Niveau udgravede overfladen ved at gå over enhver løs skidt at komprimere det. Hvis du lægger en mur mod en anden mur som en bandage, behøver du kun én mursten bredde som base for din væg.Hvis du er ved at opbygge en mur i åbne, som et hegn eller en adskillelsesmur, lå to klodser side om side at opbygge en mere stabil struktur.

•Mix mørtel efter fabrikantens anvisninger. Lægge en lille strimmel af mørtel langs den udgravede jord stor nok til at placere en eller to mursten. Skrabe toppen af mørtel med den takkede kant af din murske, således at Murstenen vil klæbe bedre til mørtel.

•Tryk på mursten eller mursten fast i mørtel. Tilføje mørtel til slut kanterne af mursten, og lægge din næste en til to mursten. Fortsat lægge din første række mur til den ønskede længde.

•Begin din anden række af væggen ved at lægge i midten af Murstenen på toppen af mørtel linje, hvor to af mursten på din første række mødes ende til. Dette vil skabe en forskudt mørtel linje og give styrke til din mur.Tilføje mørtel til enderne af murstenene på samme måde du gjorde på dine første række, og fortsætte, indtil rækken er fuldført. Opbygge din væg ved at lægge mursten én række ad gangen, altid overvældende mørtel linjer.

Tips & advarsler

  • Fjern eventuelle overskydende mørtel, da du lå mursten.
  • Bære handsker, når om mursten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com