Sådan lå en selvstændig låsning trægulv

January 28

Sådan lå en selvstændig låsning trægulv

Selvlåsende trægulve er en form for "flydende gulv,'' som er et hurtigt voksende metode til gulvbelægning på grund af sin nem installation. I stedet for at blive installeret med søm eller lim, er gulv planker simpelthen snapped sammen på kanterne og sæt løst på et underlag af stiv plast skum. Gulvet trim er installeret over kanter at holde gulvet på plads. Limfri svømmende gulve kan installeres over en eksisterende gulv overflade undtagen tæpper. Dette er et projekt, som en kompetent gør-det-selv kan gøre i en weekend.

Instruktioner

•Pry fra gulvet trim rundt i lokalet, ved hjælp af din brækjern og hammer. Må ikke bryde det. Trykke ud negle og afsætte trim. Feje og rengør gulvet, og sørg for det er tør og fri for forhindringer.

•Drej ud plastik underlag på gulvet langs den længste væg i rummet, skære det for enden med en barberkniv kniv til at passe. Rulle ud den næste kursus på samme måde. Tape to stykker sammen med plastik underlag bånd langs sømmen. Gentag for yderligere kurser indtil gulvet er dækket med plastik underlag.

•Beskyttelseshætte til at klikke sammen to gulv planker ende til. Læg dem på underlag nær den lange mur. Angive en træ shim mellem brættet og væggen for at oprette et 1/4-inch hul der (dette vil give gulvet plads til at udvide; hul vil være dækket for enden af gulvet trim).

•Beskyttelseshætte til at klikke yderligere gulv planker ende til at spænde over hele gulvet, sætte afstandsstykker mellem plankerne og væggen. Klippe det sidste stykke på udgangen på din gering sav, så det passer.

•Indstil de efterfølgende kurser af snapping brædder sammen med den tidligere fastsatte kursus lange kanter. Forskyde enderne af brædderne, så de ikke line op mellem kurser. Skær enderne efter behov.

•Lay planker indtil du har krydset hele gulvet. Længdesnit den endelige kursus på en bordrundsav til at passe, hvis nødvendigt.

•Tag shims fra kanterne af gulvet. Geninstallere trim, ved hjælp af din hammer til at sætte trim negle gennem de samme huller, som de gamle søm kom ud af gulvet. Trim vil dække den 1/4-inch ekspansion hul og holde nede på gulvet.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller, når du skærer de selvlåsende gulv planker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com