Sådan lå et firkantet laminat gulv

August 23

Sådan lå et firkantet laminat gulv

Overkommelige priser og udvalg gøre Laminat Gulvbelægning et populært valg for mange husejere. Laminat gulvfliser kan perfekt efterligne luksuriøse keramiske fliser, til en brøkdel af prisen. Træ laminat giver en ægte træ gulv look, minus de omkostninger og høj vedligeholdelse. Den standard laminat roll er fortsat det mest økonomiske valg for alle laminater. De fleste former for laminat kan installeres uden problemer, og tilbyder holdbarhed med rengøring.

Instruktioner

Klar til at installere et laminatgulv

•Measure bredde af rummet og Multiplicer med længden af rummet. Samlet er mængden af laminat og polstring du skal dække det areal. Tilføje en anden 5-10 procent for at sikre, at du har mere end nok til at dække eventuelle fejl eller pletter i produktet.

•Fjern alle sokler omhyggeligt og sæt dem til side til at genbruge. Trække op enhver tæppe, polstring og søm strimler. Brug en spartel til at skrabe og fjerne pletter af polstring der sidder fast på gulvet. Vakuum undergulvet godt for at fjerne alle rester fra overfladen.

•Measure og skær polstringen skal du til rummet. Fastgør stykker sammen ved hjælp af strimler af klar, bred tape. Tack polstring til gulv overfladen ved hjælp af gulvbelægning klæbemiddel.

Installere ark laminatgulv

•Drej ark laminat produkt, måle og skære med en skarp hobbykniv. Undgå bindende eller bøje i hjørnerne af laminat roll. Det vil skabe lækager i overfladen af gulvmateriale.

•Drej hver strimmel af laminat og anvende gulvbelægning lim med en lille pensel. Selv de kanter langsomt hver strimmel er placeret ned på polstring overflade. Custom Skær kanterne af laminat materialet til at passe omkring kabinetter og døren Gulvlister.

•Forbind-vedhæfte alle baseboards ved hjælp af en lille hammer. Feje og fugtige moppe nye laminatgulvet. Tillade 15-20 minutter til det tørre fuldstændigt.

Installere planke laminatgulv

•Klippe i bunden af døren moldings til tykkelsen af polstring og planken laminatgulv. Tillad en ekstra ¼ af en tomme clearance til naturgulv bevægelse.

•Opret en ægte træ gulv udseende ved tilfældigt vekslende leddene hvor plankerne kommer sammen. Passe de tunge og groove sektioner sammen ved hamring dem sammen forsigtigt med en gummihammer. Tilføje en lille mængde af træ lim til døråbninger og enhver heavy-trafikken områder.

•Sæt sokler ¼ af en tomme over niveauet for de polstring og laminat planker på gulvet. Dette vil give mulighed for bevægelse og fleksibilitet. Brug en coping sav til brugerdefineret skåret planker til at passe omkring kabinetter og døråbninger. Feje og fugtige moppe gulvet.

Du installerer laminat fliser

•Carefully skræl opbakning fra fliserne og lægge dem mod hinanden på gulvet. Gå langsomt nok til at få en stram, selv passe.

•Measure og skær laminat fliser til at passe områder omkring kabinetter og støbning før du fjerner opbakning. Sted et niveau ved siden af den kant, du arbejder på hjælp opretholde en lige linje, som du tilføjer flere fliser.

•Anvend en skarp hobbykniv til at skære omkring områderne af dør støbning og kabinetter. Forsigtigt hammer baseboards tilbage i position. Feje og fugtige moppe nye laminatgulvet før første anvendelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du anvender fliser i en bestemt farve eller design ordningen, lægge fliser ud én række ad gangen til at undgå fejl. Har en anden person hjælp hold i større stykker af laminat roll op da du lå den klæbende ende. Det vil hjælpe med at holde en plumb linje langs kanten.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger en coping sav. Bære en lys støvmaske når savning eller fjerne gamle tæppe polstring for at beskytte dig selv fra fibre og snavs i luften.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com