Sådan lå flise Over en eksisterende gulv

July 26

Sådan lå flise Over en eksisterende gulv

Æglæggende gulv fliser over en eksisterende trægulv (i stedet for at lægge en cement board underlag først) er noget, du kan gøre, men kun under de rette omstændigheder. Gulvet skal være meget stærk og solid, og du skal forsegle det med forsegling primer (den samme art, der anvendes til prime problem vægge) før om din flise. Flisen, selv bør være tyk og ikke alt for bredt. Du bør aldrig lægge fliser direkte over en træ gulv i badeværelse--fugt vil forårsage træ til at blødgøre og knæk fliser.

Instruktioner

•Walk hver del af ordet, på udkig efter en bevægelse eller løs områder. Når som helst du finde bevægelse, synke en 2-tommer galvaniseret skrue der med skrue pistol.

•Apparatet Rengør gulvet. Coat det i et lag af forsegling primer, ved hjælp af dit gulv rulle til at sprede primeren over hele gulvet. Sørg for det er glat og flad. Lad det tørre i mindst 48 timer.

•Kontrollér to linjer på tværs af gulvet med din kridt snap linje, fra midwall til midwall, så de skærer midt på gulvet og opdele rummet i fire sektioner.

•Med din selvklæbende murske, spredning flise limen over midten af gulvet, der dækker nok til at lægge fire brikker i skæringspunktet mellem de to linjer. Tryk på fliserne på plads med 1/4-inch afstandsstykker mellem dem.

•Tile resten af gulvet af arbejde din vej i alle fire retninger ved at sprede mere flise lim og lægge fliser ved hjælp af linjerne som guider. Sætte afstandsstykker mellem fliserne, da du lå dem. Skær fliser af væggene til at passe, ved hjælp af din flise cutter.

• Lad fliser sæt natten over. Træk flise afstandsstykker. Injektionsmørtel fliserne ved at sprede injektionsmørtel over dem med din injektionsmørtel murske, klemme den ind i mellemrummene mellem fliserne. Tør ned overfladen med en fugtig svamp til at tage op overskydende injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når skære fliser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com