Sådan lå flisegulve med et trådnet

October 16

Sådan lå flisegulve med et trådnet

Bruge trådnet til at støtte en flisebelagt gulv er almindelige i boligområder anlæg hvor en træ undergulv findes. Placere svejsede mesh stof direkte på trægulvet, og derefter placere en seng af mørtel som flisen er tilsluttet skaber en ekstra bit for forstærkning for sal. Denne metode til installation af fliser er tidskrævende, har behov for ekstra tørring tid i forhold til at installere fliser direkte til det træ undergulv. Resultaterne, men oprette en stærk solid gulv overflade velegnet til tung trafikområder.

Instruktioner

•Rengør den træ undergulv, at fjerne ethvert spor af snavs eller snavs ved hjælp af en træ renere egnet for den sal. Give ordet til at tørre helt, før du fortsætter.

•Sæt et lag af 4-mm polyethylen folie over overfladen af ordet for at oprette en dampspærre, overlappende 4 inches hvor membranen ark mødes. Membranen aids i vand resistens over for den klikergulv og forhindrer fugt i at påvirke mørtel seng. Læg et lag af 2 af 2-tommer svejset mesh stof på toppen af membranen, overlappende 2 inches hvor stof ark mødes. Hæft stof og membran sikkert til det træ undergulv.

•Opret en mørtel seng 3/4-inch tyk på overfladen af metallet mesh ved hjælp af dæk mørtel og flyde strimler. Skåret træ drejebænk i 1-tommer float strimler med en hobbykniv, og sættetid dem i en spand med vand for at undgå de tørre træ fra leecher fugt fra mørtel. Bland en batch af mørtel i en stor spand bestående af én del Portland cement til fem dele fugtigt sand, tilsætning af vand til blandingen indtil det er flydende nok til at danne en bold i hånden mens stadig tør nok ikke at forlade konkrete rester fra dannelsen.

•Form kolonner af mørtel blandingen i hele flisebelægning overflade til 3/4-inch højde og placere en float stribe på toppen af hver kolonne. Planteskovl resten af mørtel på mesh mellem kolonnerne, at trykke på mørtel fast gennem trådnet og bygge det til højden af bunden af flyde strimler. Fjern stripsene fra fyldt sengen, og derefter bruge murske fjerne rillerne tilbage fra strips, at skabe en glat overflade. Tillad mørtel seng 24 timer for at hærde før lægge gulvfliser.

•Indstil placeringen af fliser på overfladen af gulvet. Typisk placering kræver, at du lægger fliser i ensartet rækker, fordelt jævnt med så mange fulde fliser anvendes som muligt for at forhindre spild fra skæring.

•Mix et andet parti af mørtel, denne gang tilføjer nok vand, så det er nemt smørbar. Bruge en indskåret murske fordelt mørtel på overfladen af mørtel seng og derefter vippe murske for at hæve selv højderygge i mørtel for bedre dækning på tværs af flise rygge.

•Lay fliser på mørtel, ved hjælp af et lille vrid motion til at sprede mørtlen og placere dem i de forudbestemte holdninger. Space fliser ensartet ved hjælp af flise afstandsstykker placeret mellem tilstødende fliser. Arbejde fra en væg udad, eller fra midten af rummet til vægge, hvilket efterlader et 1/4-inch hul omkring flisebelagt overfladen mellem fliser og vægge. Skære fliser efter behov til at passe ved hjælp af en flise cutter. Tillad mørtel fire timer for at begynde indstilling. Check niveauet flise under placering ved hjælp af en tømrer niveau, banke ujævne fliser på plads ved hjælp af en gummihammer ledes.

•Tag flise spacere og derefter injektionsmørtel fuger mellem fliserne. Spredt injektionsmørtel over overfladen af fliser, tvinger det i fugerne mellem fliserne ved hjælp af en injektionsmørtel float. Fjern overskydende injektionsmørtel fra flise overflader og endda fugerne ved hjælp af en fugtig svamp 15 minutter efter injektionsmørtel placering. Gå over overfladen af fliserne en anden gang to timer senere ved hjælp af en ren fnugfri klud til at fjerne injektionsmørtel rester fra fliserne, før det tørrer. Vente 7 til 10 dage for mørtel at indstille.

•Brush et lag på flise og injektionsmørtel fugemasse over overfladen for at beskytte fliserne fra farvning. Tillad fugemasse til tørre natten over før du bruger ordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com