Sådan lå Flower Bed mursten

September 23

Mursten kan gøre en attraktiv gangbro og/eller rumdeler i haven, og de er billig så godt. Her er et par ideer til udlægning af dem.

Instruktioner

•Først afgøre, hvilken form og mønster af sten du ønsker. Du kan få nogle ideer ved at kigge på haven forsyning butik online. Skitsere en grundlæggende mønster for din gangbro. Derefter gå udenfor og bruge en pind eller skovl for at "draw-out" et mønster i din værftet.

•Skriv ned målinger til din plads til at tage til haven eller hjem reparation butik, og tage dem med dig. Også, gøre opmærksom på din jord. Er det sand, ler, klippefyldte? Store associate vil kunne fortælle dig, hvis du har brug for noget ekstra til at lægge dine klodser på, og de vil også kunne hjælpe dig med at anslå størrelsen af brincks skal du.

•Du kan gøre smukke mønstre med mursten, hvis du køber varierede farver. Du kan også overveje at lægge en skrå kant med rektangel mursten. Bare husk mindre mursten, som du køber, jo mere du nødt til at trække og lå! Samme gælder for, jo større området du mursten i, jo hårdere og længere projektet!

•Husk at mursten vil synke i gruond over tid, så må ikke bekymre dig om at grave for dybt, når lægge dem i første omgang. Bare prøve at sørge for at begynde med en selv overflade.

Tips & advarsler

  • Check Craigslist eller Freecycle før du køber din mursten, du måske vil finde en person, der at give dem væk eller sælger dem for meget billigere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com