Sådan lå hårdttræ gulvbelægning langs en skydedør

May 2

Det er usandsynligt, du vil være i stand til at passe enhver væg Gulvlister eller fodpaneler langs din skydedør ramme, når du har lagt et trægulv. Dog, du skal sætte noget der for at dække den ekspansion hul du har tilbage. Du kan købe en række døren tærskler fra isenkræmmere eller online, der vil skjule det tomme rum foran døren og holde fugt ud af dit gulv.

Instruktioner

•Measure hvor langt base af din skydedør ramme stikker ud fra væggen hvis det ikke selv og flush. Du bliver nødt til at skære din hårdttræ gulvbelægning til figur Hvis din skydedør ramme rager ud i rummet fra din væg overflade.

•Tilføj ekspansion gap anbefalet af producenten af din gulvbelægning til de målinger, du har taget. Derefter skæres boards fastlægges foran din skydedør til at forme med en stiksav. Bruge en måling square for at sikre du mærkningen ud lige linjer før opskæring. Du kan bære på lægge til en udvidelse, du har brugt i resten af rummet, hvis din dørkarmen niveau mod din væg.

•Lay din brædder op til din skydedør ramme. Bruge plastic afstandsstykker for at måle ekspansion gap, slagklodsen og en hammer til at banke din bestyrelser i position.

•Tag de plastik afstandsstykker fra omkring din skydedør, når du er færdig med at lægge hele gulvet og erstatte dem med kork ekspansion strimler.

Uddelingen en dørtærskelen lavet af samme materiale som din dørkarmen mellem rammen og dine gulvbrædder med en silikone fugemasse. Du skal sørge for tærsklen, der er tyk nok til at dække den ekspansion hul forladt omkring din dør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com