Sådan lå hårdttræ gulvbelægning ved døråbninger

December 24

Hårdttræ gulvbelægning tilføjer skønhed og elegance til ethvert hjem. Hvis korrekt installeret, vil hårdttræ gulvbelægning forblive et attraktivt tilføjelse til ethvert hjem for mange år. Korrekt installation af hårdttræ gulvbelægning produkter kræver viden om bygning materialer i installationen, endnu en af de mest oversete facetter af hårdttræ gulvbelægning installation er den korrekte procedure til at installere hårdttræ gulvbelægning på døråbninger.

Instruktioner

Æglæggende hårdttræ gulvbelægning på døråbninger

•Brug jamb så og skær trim og døren beklædning på døråbninger. Helst, færdiggørelsen af dette opstår før installationen af hårdttræ gulvbelægning begynder.

•Nail ned et stykke af gulvmateriale i bredden af døren, til at fungere som et stop for hårdttræ gulvbelægning, ved døråbninger hvor trægulvet ikke vil passere gennem

•Klippe træ, afstanden til stop, når hårdttræ gulvbelægning når døråbninger hvor stopper er placeret.

•Sæt stykke af skåret træ ind i position. Brug blyant til at markere, hvor skoven går under doorjamb. Omtrentlig for at give mindst en fjerdedel tomme af afstand fra væggen til slutningen af bestyrelsen efter installation.

•Lay bestyrelsen flush langs dens længde med den tidligere køre gulvbelægning at måle cut til bestyrelsen at passere under jamb og døren beklædning til butt stop board. Tillade en fjerdedel tomme af clearance fra væggen til bestyrelsen.

•Tilslut mærker og skåret ud del af bestyrelsen. Installere bestyrelsen.

•Lay de resterende løber af hårdttræ gulvbelægning at komme til anden enden af døren. Foretage nedskæringer for stykket hårdt træ gulve på samme måde som før. Installere gulvbelægningen.

•Butt bånd til overfladen af den installerede Gulvbelægning i den fjerneste ende af køre og gøre en mark svarende til bredden af tre eller fem bestyrelsen måling. Komme til ende gulvbelægning nærmeste døren og gør en lignende mærke.

•Brug to målinger, lave en kridtstreg til den langt væggen eller stoppe punkt i det tilstødende rum. Ud af denne linje, holde en tomme mark af båndet på linjen kridt og måle tilbage afstand af tre eller fem bestyrelsen måling plus en tomme og gøre mærker på hver ende af lokalet.

•Mark en linje på disse mærker. Klippe flere fire-tommer blokke fra gulvbelægning skrot med gering sav. Sørg for, at nedskæringerne er firkantet. Nail blokke flugter med den anden linje at fortsætte med at installere på gulvet.

•Installer gulv til linjerne i både værelser og brug stykker af skrot til negle mod gulvbelægning bestyrelser i det tilstødende værelse og holde dem på plads som limen tørrer. Afslutte installationen af gulve i det første værelse før du flytter ind i det tilstødende rum at afslutte installationen af hårdttræ gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Når æglæggende Gulvbelægning i en døråbning, er det lettere at lægge fra døren til væggen. Være sikker på at opretholde en passende afstand fra gulvbelægning leddene. Lå Gulvbelægning i afsnit lige i Spring ikke mere end tre fod i bredden. Det er at foretrække at måle bredden af flere kørsler af træ før installation og afgøre den ønskede bredde af denne måling. Bruge en kridtstreg at markere hvert afsnit og anvende lim inden for kridtstreg tilbage til den forudgående kørsel af gulvbelægning. Denne procedure giver mulighed for lim til at forblive brugbar og sikre, at hårdttræ gulvbelægning installation forbliver lige. Hvis gulvbelægningen skrider ind i det tilstødende værelse, er det nødvendigt at placere retningslinjer for at gøre yderligere fremskridt. Måle bredden på tværs af overfladen af tre til fem gulvbelægning bestyrelser. Fem foretrækkes, men afstanden skal være nok til at tillade en linje på tværs af hele bredden af de to værelser uden afbrydelse.
  • Hårdttræ Gulvbelægning er ikke let og fejl kan være meget dyrt. Overveje consulting en hårdttræ gulvbelægning professionel for installationen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com