Sådan lå kommercielle gulv fliser

August 27

Du har to børn, tre hunde, 10 katte eller værre - lejere. Køkken og bad gulve samt posten skal vejen udskiftes, men alle de flader, du har set har problemer. Skræl og holde flise popper op, keramiske fliser pauser. Løber ikke på grund af spild. Pergo og laminat er ud, fordi de er udsat for vandskade. Ord kan virkelig tilstrækkeligt udtrykke dit had til linoleum. Hvad jer savn er kommercielle gulv fliser. Hvis det er godt nok for gymnasier og lokale Y'all Mart, er det godt nok til dit køkken, tung trafik. Sprødt, før det er lagt, kommercielle gulv fliser vil tjene dig for kommende årtier og det er nemt at installere.

Instruktioner

•Vælg dine fliser. Kommercielle floor fliser kommer i et væld af farver. Fra jordfarver til pasteller og endda til lyse levende farver er der dyrebare lille farvepalet, som du ikke vil finde med kommercielle gulvfliser. På grund af standardisering af denne fantastiske 60 år gamle gulve stil, kan du gøre mønstre eller gå til en ensartet look. En af de mest almindelige valg er et skakternet stil. Under alle omstændigheder ikke antage dit gulv skal ligne havregrød, hvis du bruger kommercielle gulv fliser. Det kan være sjovt.

•Prep dit gulv. Dit gulv skal være glat og fri for sediment. Kommercielle floor fliser stick godt til linoleum, så længe det er gouge og rive gratis. Fliserne også holde sig godt til beton eller krydsfiner sub gulv. Jo mere jævn overflade er før du lægger fliser, jo bedre din fliser vil gå og bo ned. Du vil også ønsker at trække din sokler til geninstallation efter flisen er nede.

•Decide midtpunkt for at lægge dine fliser. Først skal nødt du til at beslutte, hvilken indgang får hele eller næsten hele fliser. Måle fra denne indgang til midtpunktet af rummet og markeres. Flise er generelt lagt fra midten ud for at eliminere problemer, der opstår, når tilsyneladende lige og kvadrerede vægge er ikke, hvad de synes.

•Spread limen. Kaldet "smøre", er processen med at sprede lim let. Simpelthen planteskovl det på enten på bagsiden af flisen eller overflade som flisen vil blive anvendt. Selvfølgelig kommer hver klæbemiddel med sine egne regler for hærdning, så Læs din flaske, før du begynder.

•Stick dine fliser ned, skinnende side opad og sørg for at holde din mønster, hvis nogen, løbende hen over gulvet. For at holde fliser fra popping op på kanterne efterlade et 1/8 tomme hul på væggene, for at give mulighed for udvidelse. At skære fliser, score og fastgør dem som du har brug for.

•Forbind-anvende din sokler, flyder over toppen af flisen og forbundet til væggen. Sokler tjene til kjole et værelse, men de tjener også til at skjule gulve ekspansion huller under baseboards. Det er derfor de opretter forbindelse til væggen, men ikke ordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com