Sådan lå laminat gulve Over beton og overgangen til tæppe

October 3

Sådan lå laminat gulve Over beton og overgangen til tæppe

Reduktionsgear molding gør det nemt at overgangen fra laminat til tæpper når du lægge gulve på beton. Formen reduktionsgear har en buet kant, der niveauer lige vilkår, så at sige mellem højden af tæpper og højden af laminatet. Støbning har et spor, som du vil bore i beton. Den færdige installation vil give et professionelt udseende til hvordan din laminat gulve og tæpper flyde fra ét materiale til den anden.

Instruktioner

•Sweep beton gulvet med en kost til gratis alle snavs og snavs. Bruge en mejsel til at fjerne enhver bump i betonen og en stål fil til niveau den plads, hvor du har fjernet bump.

•Measure bredde og længde i rummet med et målebånd. Tilføj 20 procent til dine mål, så du har mere end en tilstrækkelig forsyning. For eksempel, hvis rummet er 10 af 20 fødder, købe nok laminat for en 12-af-24-fods værelse. Hvis du installerer laminat som svævende gulvbelægning, købe nok underlag polstring for at dække et 12-af-24-fods værelse.

•Start på det højre hjørne af det rum, der er længst væk fra døren. Fastsætte underlag (hvis relevant) ved hjælp af lim produkt underlag fabrikanten anbefaler. Økonomiklasse 3/8-inch ekspansion fra omkredsen af alle vægge og eksisterende sokler og døråbning indramning og støbning til at rumme udvidelse og sammentrækning af gulvmateriale.

•Klippe laminat boards med en rundsav efter dine mål, også forlader en 3/8-inch ekspansion afstanden fra kanten af bestyrelserne til kanten af væggene. Anvende lim på bagsiden af de laminat plader (hvis relevant), og lægge boards 3/8 tommer fra vægge og arbejde udad.

•Trim nævn, der vil grænse de gulvtæppe, så der er en 1-tommer afstanden fra kanten af tæpperne og laminat plader. Dette er, hvor du vil installere reduktionsgear molding spor og reduktionsgear Mellemstykket mellem laminatet og på tæpperne. Reduktionsgear molding vil dække 1-inch hul og kanterne af laminat bestyrelser og på tæpperne. Trim væk underlag materiale, således at kun beton viser i 1-tomme plads til overgangssporet.

•Measure længden af overgangen rum så du kan skære reduktionsgear skimmel stykke og sporet. Trække 3/4 tommer fra måling, så du kan forlade en 3/8-inch ekspansion gap på højre og venstre enderne. Skære spor efter dine mål. Lægge sporet i overgangs perioden på beton. Bruge en T-square for at sikre, at sporet er lige. Gøre mærker inde hullerne på banen med en blyant på 1-foot intervaller, eller som tæt som muligt.

•Drill huller i beton med en hammer Drill-funktionen på din mærkning punkter med en 1/4-inch murværk bit. Bore huller omkring 1 1/2 inches dyb.

•Sæt 1/4-tommer træ dyvler i hullerne. Bruge en hammer til at trykke dyvel på plads. Bryde ud i toppen af dyvel med en mejsel, så det flugter med toppen af betonen.

•Sæt spor i overgangen sted så huller i sporet line op med dyvel huller. Brug 1 1/2-inch murværk skruer til at skrue sporet ind i dyvel-dækket hullerne.

•Center T-skimmel stykke over sporet, og sænke og snap det ind i sporet. Bruge en gummihammer til at trykke på stykket, således at det klikker på fast for at fuldføre projektet laminat og tæppe overgang.

Tips & advarsler

  • Hvis du skifter laminat og tæpper mellem en døråbning område, center reduktionsgear mug i dørkarmen for en pæn udseende, når døren er lukket.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com