Sådan lå laminat Klik gulve

August 14

Hårdttræ gulvbelægning har været udskiftning væg til væg-tæpper som den foretrukne form for Gulvbelægning i amerikanske hjem. Desværre, trægulve er dyre og kræver mere pleje end blot kører en støvsuger på tværs af dem ugentligt. Heldigvis for boligejere, har forskere udviklet laminatgulve, et nyt produkt, der har gode udseende og allergen-fri attributter af trægulve, men uden den komplicerede pleje kræver ægte træ gulve. Laminatgulve kan købes på de fleste gulve og bygning levering butikker, og efter en smule forskning og undervisning, husejere kan installere det selv.

Instruktioner

•Sæt en lang, straight-kant på betongulv til at kontrollere, at gulvet er flade og har ingen dips måler over 1/8-tommer dyb. Brug en blyant til at markere de lavtliggende områder som du flytter den lige kant langs hele gulvet.

•Sæt nogle selvstændige nivellering sammensatte på de markerede, lavtliggende områder af gulvet efter anvisningerne på etiketten. Give stof til at tørre grundigt.

•Anvend en overflade slibemaskine at polere off enhver høj steder på konkrete gulvet. Tørre op støv med en afdæmpet klud.

•Brug et lille stykke af laminat sted mod bunden af dørkarme og gøre en blyant mærke på rammen lige over stykket af laminat. Brug en sav til at skære ned i bunden af dørkarmen ved mærket således at laminatet bliver i stand til at passe under rammen.

•Læs instruktioner på boksen laminat til at forstå, hvordan man lå laminat. Beslutte, hvor at begynde at lægge laminatet og installere typen af underlag anbefalet af gulvbelægning forhandler for den sal du placerer den nye laminat på.

•Sæt underlag i samme retning vil du placere laminatet. Brug bred klar tape til at tape sømmene på underlag og giver mulighed for en ekstra 2 inches af underlag ud over kanten af gulvet. Arbejde i små sektioner, installere underlag og derefter dækker det med et par afsnit af laminat.

•Calculate antallet af hele planker skal du ved at måle bredden af rummet. Dividere dette nummer af bredden på en planke. Hvis antallet ikke er et heltal, skal du opdele brøkdel (beløb over det hele tal) af to. Dette nummer er bredden af din første og sidste række planker, så du ved hvor bred til at skære plankerne.

•Sæt en 0,25 tommer spacer mellem væggen og den første planke. Tag den anden række planke og holde det op i en lille vinkel fra den første planke. Skubbe den anden planke mod den ene, så de øverste kant af plankerne touch. Forsigtigt rotere den anden planke nedad, indtil du hører det klikke på plads.

•Fortsæt æglæggende laminatgulve planker, Sørg for at opretholde en forskudt mønster (det vil sige, slutningen af en planke i rækken en vil justeres vandret med en midterste punkt af en planke i række 2). Brug værktøjet puller på den endelige række for at trække planke stramt mod de tidligere lagt planker, så du har en lun fit og også har et 0.25-tomme rum mellem den sidste række og væggen.

•En komplet job ved at placere kvartal-runde trim omkring omkredsen af laminatgulv at skjule 0,25 tommer ekspansion godtgørelse. Gering enderne af trim på værelse hjørner. Nail trim til væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer laminat oven på et trægulv, vil du ikke nødt til at tape underlag sømme eller tillade en 2-tommer kant af underlag rundt i lokalet. Tillad dig selv masser af tid til at fuldføre opgaven; for at gøre jobbet korrekt, kan ikke du styrter.
  • Husk at tillade et 0.25-tomme hul omkring omkredsen af gulvet, samt omkring enhver rør, kolonner, øer, frysere eller toiletter; Dette skal stå for enhver udvidelse af laminatet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com