Sådan lå marmor fliser på et flydende gulv

July 9

Sådan lå marmor fliser på et flydende gulv

Marmor fliser kan tilføje klasse og elegance til ethvert rum i dit hjem. Marmor fliser er vand og ridsefast, gør det perfekt til vaskerum, entryways eller badeværelser i dit hjem. I stedet for at rive op eksisterende gulvbelægning, vælger mange boligejere at installere marmor fliser direkte over de gamle gulve. Marmor fliser kan installeres over robust fliser, vinyl eller endda svømmende gulve. Lære hvordan du installerer flise på et flydende gulv vil hjælpe dig på din vej til smukke marmorgulv.

Instruktioner

•Mark gitterlinjer på den flydende gulv. Måle længden og bredden af rummet. Find midtpunktet for den enkelte måling. Fastgør en kridtstreg i hver retning, så du står tilbage med to vinkelrette linjer i midten af rummet.

•Applicer tynd sæt mørtel til gulvet med et hakket murske. Begynde at anvende mørtel langs de markerede gitterlinjer. Tryk de marmor fliser i mørtel. Installere alle fliser og indstille flise afstandsstykker mellem fliserne. Skære de marmor fliser langs kanten af rummet med en diamant klinge flise sav. Afvente den flise mørtel tørre natten over.

•Tag flise afstandsstykkerne fra fliserne. Spredes injektionsmørtel til de flise fuger med en gummi fuger float. Køre flyderen over fliser diagonalt til at fjerne så meget overskydende injektionsmørtel fra fliser som muligt. Tillad injektionsmørtel til tørre i 20 minutter og derefter tørre væk resten af overskydende injektionsmørtel med cementmørtel svamp. Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer inden du går på gulvet.

Tips & advarsler

  • Installerer flise over et flydende gulv er ikke anbefalet. Over tid, kan flex i gulvet forårsage fliser eller injektionsmørtel til knæk og bryde.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com