Sådan lå marmor vægfliser på Cement Board

March 7

Sådan lå marmor vægfliser på Cement Board

Installere marmor fliser på væggen er et projekt svarer til at installere keramiske eller andre standard fliser, men der er et par vigtige sondringer at huske. Marmor fliser skåret lige, uden kurver eller beveling, så ansigt af flisen har skal trykkes med en plan eller et bord som du fliser så alle kanter er selv. Brug kun unsanded injektionsmørtel til at forhindre marmor fra ridser. Cement board er den bedste opbakning til marmor, som for alle andre slags flise.

Instruktioner

•Measure væggen vandret og markere midten. Køre en lodret linje op center, ved hjælp af dit niveau og blyant.

•Mark en vandret linje på tværs af væggen i nærheden af gulvet, positionering linje på højden af en flise plus 1/4 tommer. (Eksempel: Hvis din marmor fliser er 4 inches høj, den vandrette streg skal være 4-1/4 inches væk fra gulvet.)

•Spread thinset mørtel langs bunden af væggen, fra gulvet op til den vandrette linje. Tryk på dine to første marmor fliser på plads under den vandrette streg på begge sider af den lodrette streg. Sætte flise afstandsstykker mellem dem.

Hæng resten af den nederste række fliser i den samme mode, bygning ud mod kanten af væggen og sætte afstandsstykker mellem dem alle. Stoppe efter hver tre eller fire fliser og tryk på dit niveau over overfladen af fliser, at få dem selv med hinanden. Skær fliser i enderne efter behov på din wetsaw.

•Gentag proces for de næste rækker af fliser, arbejde din vej op ad væggen. Gøre hele væggen. Lad dem sætte natten over.

•Tag afstandsstykkerne. Injektionsmørtel væg fra toppen, sprede unsanded injektionsmørtel over det med din injektionsmørtel sugefod, bruger det til at tvinge injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliser mens skrabe ansigt.

•Aftør off overskydende unsanded injektionsmørtel med en fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger wetsaw.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com