Sådan lå mexicanske flise

October 7

Sådan lå mexicanske flise

Mexicanske flise er lavet i kun én by i verden: Saltillo, Mexico. Fliser, også kaldet Saltillo flise, har en række karakteristika, der adskiller det fra andre fliser. Medmindre fremstillet fliser, varierer mexicanske fliser i størrelse, form og tykkelse, så ingen to installationer er helt ens. Disse fliser er bedst installeret indendørs, fra barske vejr. De kan give dit hjem en rustikke og naturlige look.

Instruktioner

•Seal din mexicansk flise før du starter installationsprocessen, for at beskytte det mod fugt og skader. Anvend producent-forudsat sealer, eller finde specialiserede fugemasse fra flise fabrikanter og hardware og hjem forbedring butikker. Følg instruktioner for specifikke produkt på sealer.

•Aftør ned din installation overflade med en klud eller moppe dæmpet i mineralske spiritus til at fjerne snavs, støv, olie, smørefedt eller andre forurenende stoffer. Disse forurenende stoffer på overfladen vil ødelægge den måde selvklæbende holder flisen på plads.

•Aftør bagsiden af hver flise med en klud fugtet i vand for at fjerne støv.

•Measure til midtpunktet af hver overflade omkring din installation område (dvs. de fire vægge, der omgiver ordet eller den omkringliggende vægge, gulv og loftet af en væg installation). Tilslut modsatrettede overflader midtpunkt med en kridtstreg til at oprette et "+" figur i hele dit område. Det punkt, hvor linjerne skærer er midt i din installation område.

•Mix thinset lim og additiver, efter specifikke produkt instruktioner. Sprede limen i en kvadrant af området, startende fra midtpunktet og arbejde din vej, indtil du dække et rum, som du kan flise indenfor 10-15 minutter. Sprede limen med den flade side af en 1/2-inch indskåret murske, og Skrab den indskåret side tilbage gennem lim til at skabe bump for bedre binding med flisen.

•Indstil fliser i thinset lim, vride hver enkelt lidt som du indstille den til at sikre, at bagsiden er helt dækket med thinset. Opretholde en 1/2 tommer til 1 tommer injektionsmørtel linje mellem fliser; Brug afstandsklodser, hvis det er nødvendigt at opretholde en selv linje. Spacere er særligt vigtig her, fordi flisen ikke er alle den samme størrelse eller form.

•Work udad fra midtpunktet, anvende mere lim som nødvendigt, indtil du har installeret så mange fulde fliser som muligt før rammer en barriere.

•Klippe fliser som nødvendigt for at passe mod vægge eller omkring forhindringer. Mål afstanden og trække den nødvendige injektionsmørtel linje. Cut flise til en passende størrelse med en diamant-klinge våde sav. Fortsætte med at lægge og skære fliser, indtil du har dækket hele området. Tillad thinset tørre i 24 timer før du fortsætter.

•Mix injektionsmørtel og vand, efter produktet instruktioner. Spredt injektionsmørtel over overfladen med en cementmørtel float, arbejder diagonalt for at tvinge injektionsmørtel i leddene. Tør væk overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp, men ikke oversvømme overfladen, da dette kan beskadige flisen.

•Buff væk nogen DIS på fliser med en ren, tør klud. Tillad injektionsmørtel til tørre i mindst 48 timer før så mund trafik på overfladen.

Tips & advarsler

  • Du kan forsegle den mexicanske flise efter installationen, men det kan være vanskeligere at med en moppe i stedet for at anvende det til enkelte fliser.
  • Naturlige mexicanske lerklinker kan ikke modstå barske vejr eller pres. Det er ikke meget stærk, og skal forsegles.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com