Sådan lå Natursten fliser

January 24

Sådan lå Natursten fliser

Mange husejere, hvordan du installerer keramiske fliser. Dog kan installere Natursten fliser virke lidt skræmmende. Den gode nyhed er, at du installerer Natursten fliser er meget lig installation keramiske fliser. Den største forskel mellem installation keramiske fliser og Natursten fliser er, at du skal bruge en diamant klinge våd så i stedet for en våd så med bare en carbide, spids kniv.

Instruktioner

•Measure gulvet og markere målinger på en cement backer bord. Installation af cement backer bestyrelsen anbefales i områder, der skal modtage en masse vand. Skære backer bestyrelsen af scoring det med en hobbykniv på den ene side og fastgøre det på anden siden.

•Installer cement backer bord med tynd sæt mørtel. Sprede mørtel med en indskåret murske. Skrue backer bestyrelsen på plads med en skruetrækker og skruer. Lægge mesh tape sømmene i bestyrelsens backer. Brug den flade kanten af murske til glat et lille beløb af tynd sæt mørtel over trådnet tapen.

•Etablere en passende layout for fliserne. Lægge fliser på gulvet og arrangere dem, indtil de ser godt ud. Prøv at skabe balance mellem fliser i midten af rummet, så du ikke skære og installere en lille splint af flise på enhver én væg. Dette vil bidrage til at minimere mængden af nedskæringer skal du gøre senere på. Placere flise afstandsstykker mellem hvert af fliser mens du gør dette for at tage hensyn til injektionsmørtel linjen. Markere en god startområdet og fjerne fliser og afstandsstykker.

•Installer fliser med tynd sæt mørtel og en hakket murske. Sprede mørtel med en indskåret murske, der er vinklet på en 45 graders vinkel. Tryk på fliserne på plads og sætte en flise spacer mellem hver flise. Bruge en flise sav til at skære fliser. For Natursten fliser skal du bruge en diamant klinge våde sav til at skære fliser. Installere hele klinkegulv, nedskæringer, når det er nødvendigt. Gulvet skal have 24 timer at tørre før fugning.

•Grout naturligt sten. Brug unsanded injektionsmørtel til led 1/8 tomme eller mindre og slebet injektionsmørtel til større samlinger. Placere injektionsmørtel i de flise fuger med en cementmørtel float. Når leddene har været fyldt, køre injektionsmørtel flyde over fliserne i en diagonal retning. Dette vil fjerne alle ekstra injektionsmørtel oven på fliser. En injektionsmørtel svamp og vand skal bruges til at rengøre toppen af fliser uden at fjerne injektionsmørtel. Vent til injektionsmørtel til tørre natten over.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com