Sådan lå optisk Illusion flise

March 2

Keramiske fliser kan bruges til at oprette næsten enhver mønster, herunder optiske illusioner. Selv om nogle optiske illusioner er mere kompliceret at oprette end andre, kan en tredimensionel kasse illusion gennemføres uden for mange hindringer. Det er vigtigt at oprette en detaljeret plantegning før om optisk illusion flise.

Instruktioner

•Opret en grundlæggende design for en gulvbelægning flise plan, der indeholder en optisk illusion. Et meget simpelt et, som har været anvendt i gulvbelægning flise planer er tre-dimensionelle boks design. Tre diamant-formede fliser, hver en anden skygge i samme farve er forbundet til form en ottekant. De forskellige nuancer skabe illusionen af en tredimensionel kasse. Trække denne grundlæggende design på et stykke papir ved hjælp af en blyant, skygge hvor det er nødvendigt. Kød dette design ud til at oprette en plan, herunder mindst ni tætsiddende octagon sektioner.

•Tag din grundlæggende design til et hjem forbedring butik at bestille din flise. Tale med en af Kontorpersonalet om dit design og bede ham om projektets gennemførlighed. Hvis han har nogen råd, justere din gulvbelægning flise planen i overensstemmelse hermed. Opmærksomme på nogen tips eller rådgivning.

•Find midt i rummet du retiling. Om fastsættelse af din flise fra midten ud vil skabe de bedste kigge. Måle den nøjagtige midten af de fire vægge på dit værelse. Hvis dit værelse har en alkove eller andre uregelmæssigheder, der øger antallet af vægge, se bort fra det og behandler rum, som det har fire vægge, der omgiver et center. Fastgør din kridtstreg på midten af hver væg til at gøre en mark. Efter alle fire Centre er blevet markeret, køre kridtstreg mellem to modsatte væg Centre og snap det for at oprette en linje på jorden. Gentag dette for de andre par væg centre, og det punkt som disse kridt linjer skærer er midten af dit gulv.

•Anvend en murske anvende flise lim på gulvet i en fjerdedel af rummet som præget af kridt linjer. Spredt limen ud i et jævnt lag. Lad det sidde i ca 15 minutter, og derefter føle med en finger til at bestemme, om det er blevet klistret nok til at arbejde med. Hvis limen klæber til din finger, da det trækker væk, tillade et par minutter til tørring.

•Start om din flise ud midt på gulvet. For en tredimensionel kasse illusion, square one flise til byens mærkning på gulvet og Placer de andre to fliser omkring det at skabe figuren octagon. Fastsætte en anden tre-flise octagon til side af den første tre-flise ottekant, lidt over eller under planet af den første octagon. Dette vil holde hver octagon LUN til hinanden og holde designet ensartet. Hvis du har spørgsmål, kig på din design plan.

•Klippe nogen fliser så de kan blive korrekt firkantede hjørner eller andre armaturer, der kræver flisen forme ændres. Bruge et andet ark papir, der ikke omfatter din design, og skære papiret med en saks, så det konturer perfekt til hjørne. Brug dette papir til at tegne en skærende linje på den flise, der skal være installeret. Bruge flisen kuttere skære flisen til denne figur, så at det kan installeres. Placer fliser på gulvet hvor det hører hjemme.

•Klippe ned nogen fliser, der skal afkortes så den passer til langs væggene. Brug din målebånd til at finde afstanden mellem den sidste flise du fastsat og væggen. Markere din flise, så måling er placeret på det sted, hvor flisen skal skæres, så det kan passe ind mod væggen. Brug flise fræsere til at skære fliser ned til sokkeholderne. Placer fliser på gulvet hvor det hører hjemme.

•Efter du er færdig med en fjerdedel i rummet i denne mode, gentage trin 4 til 7 for de andre tre fjerdedele af rummet.

Tips & advarsler

  • Hvis flise selvklæbende begynder at komme op gennem fliser, tørre det væk straks med en karklud eller svamp dyppet i opløsningsmiddel. Form for opløsningsmiddel behov bør nævnes i den selvklæbende instruktioner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com