Sådan lå Pergo gulv i en hal, der vender

February 1

Pergo gulv er et laminat, der efterligner udseendet af trægulve. Pergo kommer i planker, som du samle i en tunge og groove sikringsanlæg mode, der ikke kræver lim, selvom du kan bruge klæbende lim til yderligere installation styrke. Når du installerer Pergo i en entre, Sørg for at alle planker linje op på den samme måde at give gulvet et ensartet udseende.

Instruktioner

•Fjern alle molding langs bunden af væggene i gangen. Dette kan skrues eller limes på. Løsne alle skruer og tryk en maling skraber bag molding forsigtigt fjerne. Indstille kantlisten til side.

•Sæt Pergo laminat gulv planker i gangen 48 timer før installation. Dette tillader planker til at tilpasse sig det naturlige ekspansion og sammentrækning forårsaget af temperaturen i huset, ikke at hardware butik.

•Lay ud af planker langs kanten af den venstre væg, placere dem på langs parallelt med væggen. Når du har den nødvendige længde af planker for den første række, afbrød tungen til at oprette en flush linje med væggen. Start den første række på den modsatte væg fra hvor gangen tænder. Hvis det viser til venstre, skal du starte den første række på den højre væg.

•Sæt en 1/4-inch spacer langs kanten af Pergo planke tættest på væggen. Laminat vil udvide i varmere vejr, og afstanden tillader planker til at udvide uden revner. Gøre den første række flugter med udgangen af gangen.

•Measure og skær et 32 tommer lange afsnit fra en planke. Dette afsnit vil starte i anden række, at skabe en spækket mønster med plankerne. Placer den anden række planke på plads ved siden af de første række planker ved at holde den nye planke i en lille vinkel og vejlede tungen ind i rillen på den afslappede planke. En gang i sted, tryk den nye planke fladt til jorden.

Uddelingen planker sig langs den anden række før flytte til tredje. Brug fuld længde planker, indtil du kommer til slutningen af gangen, derefter skæres de sidste planke ifølge wall måling. Hver selv række starter med en 32-tommer lange snit planke, efterfulgt af fuld længde planker til slutningen.

•Review mønster af spækket plankerne når du er færdig layout op til årsskiftet. Gangen fra årsskiftet har nu Pergo planker vinkelret på væggen. Hvis den sidste planke i slutningen af afsnittet første gangen er en 12-tommer lange snit, alternative 12-tommer planke fra højre til venstre side på hver række at give spækket look konsistens.

•Tilføj række efter række ned i hallen, skære plankerne, som du går så de passer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com