Sådan lå skifer fliser på et træ undergulv

September 30

Skifer fliser er hård nok, at du kan give afkald på den sædvanlige underlag af cement board og lægge den direkte på din træ undergulv--med et par forbehold. Flisen må være mindst 1/2 tommer tyk (3/4 tommer er bedre). Den træ underlag skal mindst 1 1/4 tommer tyk. Tag ikke denne tilgang med et badeværelse gulv, som fugt og sidder vand kan komme under fliserne og blødgøre den træ undergulv, forårsager fliser til at knække.

Instruktioner

•Sweep undergulvet grundigt. Påfør et lag gulv-grade polyurethan til det ved at hælde en linje af det i nærheden af den fjerneste hjørne af lokalet (længst væk fra døren) og trække den mod dig med din lampswool glans applikator. Fortsat strømmer og trække, indtil hele gulvet er belagt. Lad den polyurethan tørre natten over. Dette vil forhindre, at træet fra suge fugten ud af mørtelen, som du vil bruge til at installere fliser.

•Brug din målebånd og snap linje på tværs af midten af gulvet i begge retninger, så der er to krydsende linjer opdele rummet i fire firkanter. Arbejder en firkant på et tidspunkt, fra midten af værelset, fordelt ned thinset mørtel og tryk din fliser på plads langs fastgørelseslinjer. Forlade 1/8 tomme plads mellem dem ved hjælp af din plastik afstandsstykker for at holde det konsekvent. Når alle fuld fliserne er lagt, gå tilbage og lå de delvise fliser, skære dem efter behov med din wetsaw. Træk alle spacere og lad flise sæt natten over.

•Mix injektionsmørtel med vand i din spand, indtil det har konsistens af tykt mudder. Spred det på fliserne med din gummi murske, trykker det ind i mellemrummene mellem dem og bruge kanten af murske for at presse det ned af fliserne. Tør ned overfladen med en fugtig svamp, tager den overskydende fugemasse ud fliserne, men overlader det i linjerne. Lad injektionsmørtel sat i to dage. Forsegle fugerne med cementmørtel sealer, anvende det med en lille børste.

Tips & advarsler

  • Hvis du gulvbelægning et badeværelse, springe polyurethan og lægge et lag af 1/2-inch cement board over undergulvet, før du fliser.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger din wetsaw.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com