Sådan lå skifer fliser uden for

March 6

Skifer er et skifer type sedimentære bjergarter, der er ofte lavet af ler og vulkansk aske. Denne rock opdeler nemt i ark, hvilket er hvorfor det har været historisk set brugt for roofing og udendørs applikationer. Farveområde af denne rock har gjort det enormt populært til både indendørs og udendørs brug. For en udendørs gårdhave eller trin er skifer ofte et godt valg da det har naturlige tekstur, hvilket reducerer slip, det har varieret farve, som forbedrer sin naturlige appel og det er med rimelighed holdbar, hvis er installeret korrekt. Skifer fliser kan være udfordrende, fordi fliser kan variere i dimension med den ene side af en tynd flise og den anden ende tyk. Skifer fliser, som i dette projekt, skal være lagt over en eksisterende overflade. Vi lagde vores over beton.

Instruktioner

Æglæggende skifer uden for

•Sort ud af din flise for farve, tykkelse og desværre for brud. Skifer er en smule mere problematisk end fremstillede fliser. Når du vælger hvor man kan starte en flise projekt er det nyttigt at huske på, hvor det viser og hvor det skjuler. Dette betyder at bly eller fremtrædende kanter er mere synlige eller Vis flere så du ønsker at bruge hele fliser på Vis kanter og skær i mindre fremtrædende kanter. Læg et par fliser (med fælles allowance) for at se, hvordan de passer på din beton. Hvis du bruger et mønster, passe tør et par rækker så godt. Mange mennesker foretrækker at lægge deres hele fliser først og skære fliser sidst. Når du har din pasform og din startpunktet, Sørg for at rengøre din beton grundigt. (Power vask hvis det er nødvendigt.)

•Mix din mørtel ved hjælp af den 5-gallon spand, mixer stang og boremaskine, eller ved hjælp af mørtel hakke og trillebør/bakke. Bære en ansigtsmaske, handsker og sikkerhedsbriller. Din mørtel skal være fugtig, men ikke løbende. Kun Bland en fjerdedel af posen ad gangen indtil du ved, hvor hurtigt du vil bruge det, da det vil tørre ud. Brug en morter bakke eller små plast håndvask, der er længere end din indskåret murske. Bruge din pensel til våd ned område af beton du arbejder på (holde overfladen lidt fugtig). En lille spand bør holdes med rent vand, mens den anden bruges til at fugte mørtel eller rydde op. En svamp bør holdes rene som godt af de samme grunde.

•Applicer mørtel ved hjælp af ¾-tommer indskåret murske. Spred det jævnt på tværs af rummet af én eller to fliser på et tidspunkt. Vælg din flise og fugte det med en fugtig svamp. Skifer fliser kan være meget uens, så skal du muligvis mere mørtel den ene ende. Kontrollere den relative niveau af stenen. Vrikke fliser for at løse dem i mørtel og foretage mindre højde/niveau justeringer.

•Tilføj afstandsstykker mellem fliser. Installere din hele fliser, Sørg for at variere dine farver for at opnå den rette virkning, skifer. Prøv at sørge for du ikke har meget ujævne fliser, da de ser dårligt og kan forårsage udkobling.

•Measure og skære fliser ved hjælp af din våde så. Det er bedst at gøre alle dine nedskæringer på én gang at reducere omkostninger, hvis du lejer en maskine. Lå hele din flise. På arbejdspladser for stor til en enkelt dag kan du skære den anden dag. I slutningen af hver dag i om flise, tåge ned dine fliser og beton med vand og dække med plastfolie at øge luftfugtigheden og forbedre vedhæftning af mørtel og injektionsmørtel.

•Brug et slebet injektionsmørtel til eksterne programmer til at forbedre skridsikre egenskaber. Vi fandt vi behov at resift nogle af vores injektionsmørtel, fordi det havde injektionsmørtel sten (små bits, der fik fugtige et sted i håndtering). Et køkken-type mel sigten fungerede godt. Vi har valgt for at bruge en flise taske snarere end en float på grund af den høje tekstur af vores sten og dybden af vores fliser. Iført en maske, mix ligner din injektionsmørtel indtil det kage frosting. Denne tendens til at være mere fugtig end mørtel. Bland nok til at fylde din taske tre fjerdedele fuld.

•Moisten fliser og kanter du arbejder med en våd svamp. Fjern afstandsstykkerne. Squeeze fuger mellem dine fliser gør en til to fliser før stampemaskiner injektionsmørtel i kører fingeren en dejlig lavvandede dukkert og rengøring off overfladen med din rengøring svamp og rent vand (det vil blive snavset hurtigt). Du kan også bruge en spartel til at trykke på injektionsmørtel i dybere områder, såsom hvor trin mødes vægge. Udfylde alle sektioner af ét område før du flytter til den næste, rengøring som du går. Når du er færdig, let tåge dit færdige projekt, dække med plastfolie i 24 timer for at give mulighed for en langsom og mere endnu hærdning af injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Holde din skifer fliser niveau. Rense dine værktøjer, pander, spande og svampe straks som mørtel og injektionsmørtel blive sten-lignende når de hærde. Ren spande og mixere før og i mellem blande den næste batch. Det er ofte nyttigt at have en anden person forvalte oprydning og blanding af nye partier af mørtel og injektionsmørtel, som disse kan tage næsten så længe som det faktiske flise arbejde. Ren off sjusket mørtel og injektionsmørtel som du går. Vent ikke for senere eller vil du have haze eller hærdede clumps at tilføjer til din arbejdskraft.
  • Slebet injektionsmørtel er hårdt på hænderne. Vi har valgt at klemme fuger mellem fliserne og tamp ned ved hjælp af vores fingerspidser. I slutningen af otte timer vores fingerspidser blev slebet ned og rå og vores hud føltes som plast. Iført handsker hjalp men fjerne ikke problemet. Eksperter på byggeri Solutions anbefaler: bære lange ærmer og bukser, vaske tøj mellem wearings, vaske dine hænder ofte i ikke-forurenet vand, bruge rengøringsprodukter, der er pH-neutral og fjerne handsker korrekt. Gør ikke dette job på varme eller breezy dage i fuld sol. Hvis du skal overveje at skygge dit arbejdsområde med en markise og har en slange i nærheden til at holde betonen og skifer fugtige og fugtige.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com