Sådan lå skifer fliser

August 24

Sådan lå skifer fliser

Skifer fliser kan bruges i en række formater til at skabe en robust og naturligt udseende installation, der vil forvandle enhver område til et kunstværk, der er entydig for din bestemt projekt. Uanset om du vælger at bruge skifer til dit køkken backsplash, som en indsat i din stue gulvet, for din forstuen, eller selv for din hele badeværelset område, skifer fliser vil give dig med en slidstærk overflade, der vil vare hele livet, kombineret med en naturlig skønhed, der ingen menneskeskabte sten kan reproducere.

Instruktioner

•Anvend en kost og fejebakke til helt at rense området hvor du vil installere din skifer fliser. Partikler efterladt kan potentielt hæmme bånd mellem thinset, substrat overflade, og stenen, sig selv. Mens det er helt valgfrit, kan en grundig rengøring med vand og en moppe eller svamp udføres for absolut sikkerhed.

•Brug thinset og indskåret murske, anvende et jævnt lag af thinset i det område, hvor du vil fastsaettelse skifer. Sørg for at jævnt kam thinset over hele området, efterlader ingen bare pletter, som disse kan skabe lommer af luft under skifer, som kan forårsage revner i sten over tid.

•Kontrollér hvert stykke af skifer forud for fastsættelse af det i sengen af thinset. Inspicere bagsiden af hver flise for inkonsistens i tykkelse. Ser for tynd steder i stenen navnlig, som disse kan skabe svage punkter hvor stenen vil bryde mangel af thinset under disse punkter. Brug din indskåret murske til at anvende en ekstra dab af thinset i områder med tynd for at give stenen med tilføjet understøttelse af skifer.

•Sæt hvert stykke af skifer fliser direkte på sengen af thinset. Anvende blid, men fast tryk og flytte stenen lidt i alle retninger, løbende pressionsmiddel over hele overfladen. Når du flytter stenen, vil det udjævne højderygge i thinest efterladt af hakket murske, at skabe en uigennemtrængelig båndet mellem stenen selv og installation substrat. Gentag processen for hvert stykke af fliser til at sikre en ordentlig bond i installation, ved hjælp af flise afstandsstykker mellem stykker af skifer fliser til mellemrummet er jævnt.

•Brug din målebånd og blyant til at markere alle fliser der skal skæres (hvis nødvendigt). Brug flise våde saven til at skære alle nødvendige stykker ned til sokkeholderne.

Tips & advarsler

  • En typisk 12 x 12 tommer flise kræver en 3/8-inch indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak og mindre fliser et mindre hak.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik, såsom Home Depot eller Lowes hjem forbedring.
  • Brug altid sikkerhedsbriller og øre propper da arbejde med en flise våd så.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com