Sådan lå Sod Over en Sprinkler System

September 18

Sådan lå Sod Over en Sprinkler System

En nylagte græsplæne behov tilstrækkeligt vand for at trives. Den bedste måde at sikre, at du giver tilstrækkelig vand er at installere et sprinkleranlæg, og dette skal ske forud for æglæggende sod. Uanset om du installere sprinkleranlægget selv eller få det gjort professionelt, om sod pænt over systemet uden at beskadige den sarte sprinklere er udfordrende, som er at sikre, at Sprinklerne er i stand til at fungere optimalt.

Instruktioner

•Forbered jorden for sods ved at fjerne gamle, døde græs og ukrudt. Rake jorden nedenfor grundigt og bortskaffe enhver klipper. Spredes et lag af muld og 2 inches af kompost til at give en sund seng til din nye græs.

•Juster sprinklerhoveder hvis det er nødvendigt at sikre, at de forbliver mindst 2 inches over jorden. Dette forhindrer dem i at blive "kvalt" af den nye græs. Roll terræn med en sod roller til kompakte og niveau jord, pas på ikke for at beskadige sprinklere med rullen.

•Mark ud med streng grænse for det område, du planlægger at sod. Dette vil give dig en vejledning til at følge og sikre, at du installerer sods jævnt. Skære sods passer akavet rum ved hjælp af en kasse kutter eller andre skarpe kniv.

•Lay græstørv med forskudt sømme, som du ville lægge mursten. Dette hjælper med at forhindre huller i græsplænen og sikrer en glat, færdig selv. Arbejde i rækker, indtil du når dit første sprinkler hoved.

•Sæt sod i position over sprinkler hoved. Gælde blide tryk for sod at efterlade et indtryk af sprinkler på undersiden, så Vend sod og skære hovedet indtryk af sprinkler. Passe sod over sprinkler hoved, forhindrer enhver pause i din æglæggende mønster.

•Mark placering af sprinklere når du er færdig med at lægge sods, for at forhindre skader fra rullen. Rulle plænen med pres roller at bilægge sods i holdning og sikre, at rødderne har kontakt med muld.

•Consider investerer i beskyttende dækker for sprinklerne. Disse findes i en bred vifte af materialer og priser og hjælpe med at holde jord og snavs ud af sprinkler mekanisme, samt beskytte dem mod din plæneklipper vingerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com