Sådan lå Splash flise på en væg

October 30

Sådan lå Splash flise på en væg

En flise backsplash krydderier op i rummet og forvandler en lille væg område i en flise haven. De fleste backsplashes indebærer en køkken mur. Om en grundlæggende kvadratisk mønster eller en mere elegant mønster, der involverer forskellige figurer, er processen den samme. Grundlæggende om flise på en væg inddrage klæbemiddel og fugemasse. Så længe din flise er niveau, som er let at nå med en køkken mur, er din backsplash attraktive.

Instruktioner

•Roughen væg med 100-sandkorn sandpapir. Du behøver ikke at fjerne alle malingen, bare slibe op overfladen så at limen lettere pinde til væggen.

•Pattern flise til din smag. Før du installerer flise, vide, hvordan du ønsker det til at se. Placere et par stykker på væggen først uden nogen klæbemiddel. For en backsplash, kan du en trim langs bunden og standard 6 x 6 tommer flise langs vægge resten.

•Measure og cut flise til din ønskede mønster. For en tynd trim langs væggens bunden eller kanter, beslutte trim størrelse. Cut flise til den registrerede måling med en flise cutter.

•Applicer flise lim på væggen med et hakket murske. Mange forskellige flise klæbende typer findes, nogle med mørtel og nogle uden. Læs producentens anvisninger for at afgøre, om du skal blande limen før anvendelse. Børste på væggen i en 45 graders vinkel med hakket murske. Gælde ikke for meget, da det dækker injektionsmørtel linjer. Anvende limen til små områder af væggen. Når du placerer flisen på selvklæbende, gå videre og anvende limen til en anden lille område.

•Sæt fliser på væggen. Start ved at placere en brik i flise i enten nederste hjørne af muren. Linje op de flise bunden med wall's bunden og den tæller kant sikrer at flisen er placeret på niveau. Fortsat anbringelse et andet stykke af flisen ved siden af den eksisterende fliser. Gentag denne proces indtil væggen er dækket. Altid placere den næste flise ved siden af eller direkte over en eksisterende fliser gør sikker på væggen viser sig selv.

•Klippe flise med en flise så rundt om tilbehør og forretninger. En flise så bruger en diamant kniven og koldt vand at sikre, at vingen forbliver cool og flisen skærer gnidningsløst.

•Sæt afstandsstykker mellem hver flise som du lægge fliser. Afstandsstykker tillade danner selv fugerne. Indsætte et mellemrum på hver flise hjørne. Nogle fliser kommer med indbyggede spacere og kræver ikke bruge plastic afstandsstykker.

• Lad limen tør. Læs producentens retninger for tørretid, som hvert limen er forskellige. Fjern afstandsstykkerne, når limen tørrer.

•Applicer injektionsmørtel til flise med en cementmørtel float. Hold injektionsmørtel float på en 45-graders vinkel og børste injektionsmørtel langs den flise, anvende injektionsmørtel ind i fugerne. En sjat af injektionsmørtel går en lang vej så længe, som du foretager børste injektionsmørtel langs med en 45-graders vinkel og Skrab den overskydende over til ubesatte fugerne.

•DIP en svamp i koldt vand og ringer det. Børste det over den overskydende fugemasse på flisen, og derefter børste det langs fugerne. Bruge fingeren til at anvende en smule pres, når man går over i fugerne. Hvis sidesten injektionsmørtel vises på flisen en time efter at rense det med en svamp, bruge en anden fugtig svamp og gå over flisen igen.

Tips & advarsler

  • Hvis der er huller på kanterne, øverst eller nederst på flisen, fylder en tynd caulk linje dem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com