Sådan lå stenbrud fliser

October 1

Sådan lå stenbrud fliser

Stenbruddet flise er magen til keramik, men tykkere og stærkere. Det har ikke skinnende glaseret overflade mest keramiske, hvilket gør stenbruddet mere tilbøjelig til at afhente pletter. Det er en god gulvbelægning at lægge i et vaskerum eller entre, hvor der er masser af fod-trafik, men ikke meget af fødevarer udslip. Selv om stenbruddet flise er mindre tilbøjelige til at revner og brud end keramik, er det stadig vigtigt at starte med en stærk, fugt-resistente underlag lide cement board.

Instruktioner

•Brug din målebånd og snapline at opdele rummet med to krydsende væg til væg-linier, der danner fire lige store firkanter er markeret på underlag.

•Starting af skæringspunktet af linjerne og arbejder en firkantede afsnit på et tidspunkt, sprede din flise selvklæbende med din indskåret murske. Lægge dine fliser langs de linjer, du har tegnet, at trykke dem ned fast og sætte afstandsstykker på hver hjørnerne mellem fliser. Fortsætte indtil ikke mere fuld fliser vil passe på kanten af rummet.

•Efter en time, pop ud de flise rum med en flathead skruetrækker. Lad fliser sæt natten over.

•Klippe fliser til kanten af rummet, ved hjælp af bladet af din flise cutter til at score fliser på de rigtige størrelser og derefter trykke ned på tænderne til at fastgøre dem. Lægge dem med lim som før, med skåret siderne vender ud mod væggene. Pop ud afstandsstykkerne efter en time, så lad fliser sæt natten over.

•Mix din injektionsmørtel med vand i henhold til instruktionerne, og lad det sidde i spanden i ti minutter. Spred det på fliserne med din gummi murske, klemme den ud flise ansigt og i linjerne. Svamp fra overfladen efter to eller tre minutter. Lad injektionsmørtel indstille natten før du bruger ordet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når skære fliser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com