Sådan lå travertin eller marmor fliser uden fugning

January 18

Sådan lå travertin eller marmor fliser uden fugning

Natursten af enhver art tilføje en kulturperler udseende til et projekt, der giver genlyd med pragt. Marmor og travertin er navnlig fuld af subtile undertoner og levende, jordagtige farver, der giver en æstetisk, der er helt afhængige af personlige valg. Den perfekte måde at installere marmor og travertin er den samme måde håndværksmestre i oldgræsk og romersk gange installeret sten: problemfrit.

Instruktioner

Installation af sømløse travertin eller marmor

•Brug indskåret kanten af din murske, spredes et jævnt lag af thinset i området hvor din marmor eller travertin vil blive installeret. Sørg for at hele området er dækket med et jævnt lag, eller kommer der luft lommer og kamme, der kan forårsage flise til at bosætte sig forkert.

•Brug den flade side af din murske, skim-coat bagsiden af marmor eller travertin med et tyndt lag af thinset. Sørg for at anvende et jævnt lag på tværs af hele bagsiden af den flise, herunder kanterne. Dette sikrer, at der er ingen "bløder igennem" effekt af højderygge i den thinset du spredes på overfladen.

•Sæt marmor eller travertin flisen på plads. Fast, men blide pres og flytte flisen lidt i alle retninger, at sikre et godt bånd mellem bagsiden af flisen og thinset på overfladen af din installation område.

•Indstil det næste stykke af flise støder op til det første stykke, Sørg for at gentage trin 2 og 3 for hver marmor eller travertin fliser du installere. Brug ikke flise afstandsstykker. I stedet, line up hjørner af fliser og bruge din gummihammer til at forsigtigt Tryk på overfladen af marmor eller travertin, indtil det er butted op stramt mod det tilstødende stykke.

•Brug dit niveau eller lineal til at forsikre, at fliserne er flad/flush på overfladen, du installerer. Hvis en flise er for lav, simpelthen lirke det op og tilføje flere thinset nedenunder. Hvis det er for højt, kan du fjerne overskydende thinset for at sikre en flade installation. Det er bydende nødvendigt, at hvert stykke marmor/travertin er installeret stramt og flush for en problemfri installation.

Tips & advarsler

  • Brug en 3/8-inch indskåret murske fliser, 12 x 12 eller 14 x 14. Større fliser vil kræve en større indskåret murske, mens mindre fliser vil kræve en mindre én. Mens skimme-belægning på ryggen af fliserne er afgørende for at undgå gennemblødning af farve i thinset, det er også vigtigt for korrekt limning af limen.
  • Alle materialer og værktøjer kan købes hos din lokale hjem forbedring butik.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com