Sådan lå tynde mursten løbet en konkrete våbenhus

January 10

Mursten gulve er næsten altid faktisk mursten fliser, ikke fuld mursten, som fuld mursten er for dybe og tunge for de fleste gulve projekter. Mursten fliser låne en klassisk gammel look til ethvert gulv og er især populære i udendørs indstillinger. Processen med æglæggende mursten gulvbelægning på et konkret veranda eller andre udendørs indstilling er lig i indendørs fliser, medmindre du har brug at fastsætte en særlig udvendigt underlag til buffer fliser mod vejr-relaterede bevægelser i den underliggende base. Se dit hjem forbedring butik for det rigtige underlag.

Instruktioner

•Drej ud et stykke af frakobling membran overfladen, konkrete veranda. Klippe det størrelse med en barberkniv kniv, så det passer langs længden af våbenhuset i den ene ende. Afhente membranen og sprede ned tynd sæt over området med din indskåret murske. Tryk på membranen tilbage på plads i den tynd sæt.

•Gentag, udstikker kurser af membran side om side til at dække hele verandaen. Lad den tynde angivet tør til 12 timer.

•Divide overfladen af membranen i fire lige store firkanter, ved hjælp af din kridt snap linje til snap to krydsende linjer, fra midten af hver kant af overflade til midten af kanten overfor det.

•Spread tynd sat ind i en af de fire hjørner formet i skæringspunktet, ved hjælp af din indskåret murske. Dække et område omkring 3 eller 4 fødder på en side.

•Tryk på en mursten flise på plads på hjørnet af krydset midt på gulvet, i mørtel. Angive yderligere mursten fliser ud i slutningen af det, foring dem på langs én af linjerne. Sætte afstandsstykker mellem fliserne, da du lå dem.

•Indstil yderligere mursten fliser i et andet kursus sammen med først. Enten arrangere dem i et gittermønster, med enderne linet op mellem kurser, eller i en forskudt mønster, så mursten slutter én selvfølgelig mødes i midten af længderne af mursten i den tilstødende kursus (ligesom forskudt mursten mønstre i gamle bygninger). Enten måde, fortsætte med at sætte afstandsstykker mellem mursten fliser, som du lægge dem.

•Build ud fra midten af gulvet perimeter, sprede ekstra tynd sæt efter behov og lægge flere mursten fliser i et gitter eller forskudt konfiguration. Dække hele overfladen. Skær fliser rundt efter behov til at passe på de kanter ved hjælp af en flise cutter.

• Lad mørtel sæt 12 timer. Trække ud afstandsstykkerne.

•Spread injektionsmørtel over mursten flise overflade med en cementmørtel float, at trykke på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliserne og skrabe overfladen. Aftørre den resterende injektionsmørtel med en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel sat 24 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com