Sådan lå ud sekskantede fliser

June 10

Sådan lå ud sekskantede fliser

Sekskantede fliser kan lægges ud til at oprette forskellige designs til et eksklusivt gulv remodel. Enhver remodeling projekt vil kræve at gøre dit hjemmearbejde. Få flere kalkulationer at sikre du får den bedste deal på leverancerne. Dit budget bør omfatte flise omkostninger plus installation materialer og værktøjer. Spørg venner eller familiemedlemmer til at hjælpe dig med at lægge fliser til at få arbejdet gjort hurtigere.

Instruktioner

•Measure området er flisebelagt og Køb et tilstrækkeligt antal fliser til at dække de firkantede optagelser. Det er en god idé at købe 10 til 15 procent mere flise, hvis der opstår fejl.

•Measure og mark en 1/4-inch hul ud fra væggene. Plader af cement backerboard vil dække gulvet startende fra den 1/4-inch mark. Backerboard hjælper med at holde gulvniveau og robust. Ved hjælp af en murske, Påfør et lag af lim store nok til et ark af backerboard, og fastlægge backerboard, mens limen er stadig våd. Når alle backerboard er nede, søm det til gulvet hver 6 til 8 inches. Sørg for, at neglene er 1/2 tommer til 2 inches fra kanten langs omkredsen. Spred et tyndt lag af lim i leddene mellem hvert ark af backerboard.

•Test ud design ved at fastlægge de sekskantede fliser i den ønskede mønster uden at anvende mørtel. Fliser foring væggene skal være mærket ved hjælp af en lige kant og blyant, så klippede med flise kuttere, så de danner en solid, lige linje.

•Mix mørtel. Bruge en murske for at sprede 1/4 tomme af mørtel over en brugbar område. Træk den tandede side af murske over mørtel med en 45-graders vinkel til at oprette kamme som flise stykker kan greb.

•Lay hver sekskantede fliser parallelt på tværs af mørtel. Start langs rummets længere væg. Tryk flisen fast ned, jævnt på alle sider, til at sætte sig på plads. Bruge flisen afstandsstykker for at holde fliserne jævnt fordelt. Gentag dette trin, indtil hele rummet er flisebelagt. Mørtlen bør overlades for at indstille til ca. 24 timer.

•Forbered injektionsmørtel. I et lille afsnit ad gangen, Begynd at sprede injektionsmørtel over flisebelagt overfladen ved hjælp af en injektionsmørtel float, som er en svamp-lignende gummi værktøj med et håndtag. Injektionsmørtel bør være arbejdet fast ind i mellemrummene mellem fliser. Lad injektionsmørtel sidde i 20 minutter, derefter bruge en flise svamp og en spand vand til at tørre væk overskydende fugemasse og rense fuger ud i toppen af fliserne. Hvis en dis stadig vises på fliserne, vente en time eller så, derefter tørre igen med en fugtig svamp.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com