Sådan lå ud Wainscoting i et værelse med vinduer

July 19

MålebåndMillimeterpapir

Instruktioner

•Decide på typen wainscoting, du vil installere. De to mest almindelige typer af wainscoting er beaded bestyrelser og rejst paneler. Beaded boards er langt den nemmeste at installere og kræver lidt layout. Bare skære brædderne, der falder ind under vinduerne til en kortere længde og fortsætte med at føje dem til væggen. Hævet panel wainscoting kræver mere konfiguration end dette.

•Draw et diagram af rummet på et stykke millimeterpapir rejst hvis du planlægger at installere panel wainscoting. Bemærk længden på hver væg, derefter bredden og placeringen af hvert vindue og hvert vægplads mellem vinduer. For eksempel, i en traditionel stue med to vinduer i væggen, væg-længde kan være 160 tommer, og de segmenterede længder kan være 40 inches af muren, 25 inches af vindue, 30 inches af muren, 25 inches af vinduet og 40 inches af muren, sammentælling 160 tommer.

•Decide på en ru bredde for de paneler, du ønsker at bruge og se om du kan passe dem ind i din segmenterede længder. Hvis du ikke kan, skal du gøre paneler under windows en lidt anderledes bredde at gøre wainscoting ser rigtigt. I eksemplet ovenfor panelerne skulle være 5 inches lang til at passe den 25-, 30- og 40-tommer rum, men det er alt for smalle til en wainscoting panel. En løsning er at gøre tre 10-tommer paneler for 30-tomme plads, fire 10-tommer paneler for de 40-tomme rum og to 12 1/2-inch paneler for hver af de 25-tomme rum under vinduerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com