Sådan læg gardiner

March 23

Sådan læg gardiner

Plisseret gardiner oprette en formel, klædt op kig til et værelse. Ofte gardiner og forhæng sælges i pakker fra store butikker, men den stil, du køber kan ikke være plisseret. Når du ønsker at tilføje læg gardiner er den vigtigste overvejelse bredden af den eksisterende gardin. Sørg for hver gardin-panel er to eller to og en halv gange bredden af vinduet. Dette vil give dig nok materiale til at tilføje læg.

Instruktioner

•Vælg en pre-made gardin-panel, der er mindst to gange bredden af dit vindue, og når det er muligt 4-inches længere end måling fra din stang på gulvet. Læg gardinet panel ansigt side ned på bordet. Fold øverst ned 4-inches (ca) dobbelttjekke din længde målinger til at holde din hem selv. PIN den øverste foldede kant.

•Vælg den buckram produkt, der vil producere typen plisseret gardin stil, som du ønsker. Vælge en sort, der kommer med draperier krog lommer bygget. Buckram er en stiv struktur, der bruger en række snore fordelt langs dens længde til at oprette læg.

•PIN buckram 1/2-inch fra den øverste kant med draperier krog lommer nær toppen og opad. Buckram er en serie af rum og læg. Fordi du ikke har et valg i bredden af din gardin-panel, Sørg for at du centrere buckram læg mønster, således at hver ende slutter i et space afsnit. Skære den buckram 1-tomme længere end du har brug for og fold enderne under for et færdigt look. Kontroller, at du ikke pin dine ledninger under.

•Gather din snore sammen den ene ende af buckram og binde dem sammen til en fast knude. Sy buckram til bagsiden af tæppet på tværs af toppen. Ikke krydse over ledninger. Fjern din gardin. Vende tilbage til siden hvor du startede din søm. Sy buckram i samme retning på tværs i bunden. Dette vil forhindre rynker. Fjerne, vende tilbage og sy i mellem hver ledning.

•Træk på din løse snore til formularen læg. Knude snore tæt på buckram at holde kablerne på plads. Samle dine ledninger sammen i en lille bundt og indsætte dem i en ledning pæn pose. Sikkerhedsnål posen ud af vejen på bagsiden af drapere. Kan ikke skære din snore, som du kan være nødvendigt at justere dem senere.

•Sæt draperier kroge til draperier krog lommer mindst 1 og 1/2 inches nedenfor den øverste færdige kant af draperier.

Tips & advarsler

  • Når hængende knivspids plisseret gardiner, bryde buckram ved at klemme stof mellem læg sammen og mod dig, vil dette medføre stof til at invertere under området plads og gør din læg hænge bedre. Nogle læg stilarter vil kræve en tack søm i bunden af buckram hvor Plisseringer kommer sammen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com