Sådan læses bolig vandmålere

April 14

Sådan læses bolig vandmålere

Vandmålere bruges til at bestemme, hvor meget vand der forbruges af en husstand. I forbindelse med beboelse, disse meter er installeret af vandværket og bruges til at beregne et månedligt regningen. Vand meter produktionsstandarder angives af den amerikanske Water Works Association. Overvågning af brugen af vand kan hjælpe med at reducere dit forbrug samt undgå overraskelser i din månedlige faktura.

Instruktioner

Instruktioner

•Locate vandmåleren. Meter er typisk på den side eller bagsiden af en bygning. Ofte, vil rørene være indpakket i isolering. Hvis du ikke kan finde din vandmåler, skal du kontakte den lokale forsyningsselskab at bede om hjælp.

•Læs måleren. Vandmålere læste en masse som kilometertæller i en bil. Der er en fejende hånd og analog numre. Kilometertælleren vil typisk bestå af seks cifre. Den fejende hånd måler tiendedele af kubikfod. Så, en læsning af 003856 med den fejende hånd på 0,6 betyde, dit samlede forbrug er 3,856.6 kubikfod. Hvis du ikke er bekendt med tænke kubikfod vand, 1 kubikfod er lig med 7.48051948 gallons.

•Optag resultaterne. Skriv datoen og nummeret vist på din vandmåler. Dette vil være vigtigt, når du vil beregne dit månedlige forbrug.

•Gentag trin 1-3 på samme tid en måned senere. Når du har data fra to måneder til at sammenligne, trækkes fra den foregående måned læsning fra den aktuelle måned læsning til at bestemme dit månedlige forbrug. Prøve at justere dine vaner for at se, hvis du kan reducere vandforbruget.

Tips & advarsler

  • Ikke fortryde isolering svøbt omkring røret af vandmåleren. Dette holder rørene fra frysning og eventuelt eksploderer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com