Sådan læses datoer på Zippo lightere

April 28

Zippo mærke lightere har en entydig kode på bunden af den enhed, der kan oversættes til den dato, hvor lysere foregik. Zippo har herunder denne kode i bunden af deres genopfyldning for over 50 år. Derfor, hvis du ønsker at læse dato i bunden af din Zippo lighter til at finde ud af, da den blev lavet du simpelthen nødt til at finde ud af at oversætte denne kode.

Instruktioner

•Drej din Zippo lighter og nedskrive koden ligger på bunden. Hvis din lighter blev foretaget i 2001-2011 det vil være et bogstav A gennem L sammen med et nummer. Hvis din lighter foregik fra 1986 til 2000 indeholder koden lignende breve samt romertal. Lightere lavet før 1986 vil vise en række prikker eller nummertegn.

•Match markeringer på bunden af din Zippo lighter til en Zippo lighter dato ark. Hvis din lighter har bogstaverne A gennem L på venstre side og nummer "3" i højre side, skal du finde disse tal i dato-diagrammet.

•Læs tallet i kolonnen "År" i diagrammet, dato. For eksempel, hvis din lighter har bogstaverne A gennem L på venstre side og nummer "3" i højre side, betyder det, at din Zippo blev fremstillet i år 2003.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com