Sådan læses en Analog skala

January 27

Differentieret fra digitale vægte, skalaer analoge display aflæsninger almindeligt på roterende urskive. De arbejder gennem en minituariseret tryksystem og bruges til at måle vægt, lys, temperatur og lyd. Analoge skalaer er fælles, som uden for termometre, og som fremstille skalaer i købmandsforretninger, da de er billigere og mindre kompleks. De er ofte underlagt uoprettelig forringelse.

Instruktioner

Sådan læses en Analog skala

•Calibrate omfang ved at teste det med en kendt resultat. Om dens decibel eller pounds, sikre, at det lyder præcist. Justere det, hvis det er nødvendigt.

•Brug skala til at måle din vare. Når mængden, der måles, justere nålen til faste numre. Dette tal vil repræsentere en bestemt vægt eller decibel niveau.

•Look nøje, da skalaen vil have forskellige markeringer (inches, hertz) mellem de større tal (pounds, megahertz). Hvert mærke har en betydelig værdi. Hvis du vejer æbler i afsnittet producere, kan hver mark repræsenterer en betydelig stigning i antal og pris.

•Calculate samlede volumen af computing læsning mod skalaen. For eksempel, multiplicere vægten til den anførte pris pr. pund.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com