Sådan læses en Digital House Power Meter

August 22

Elselskaberne bruger elektriske meter for at overvåge hver enkelt kundes strømforbrug. En elregning viser den sidste måleraflæsning bruges til at bestemme mængden strøm et forsyningsselskab skal debitere kunden for tidskrævende. Kunder bruger elektriske meter til at overvåge afgifterne. Tal på måleren viser de kilowatt-timer bruges. En kilowatt-time er 1.000 watt af elektricitet i brug i løbet af en time. En digital elmåler gør det nemt for en forbruger at læse kilowatt-timer rapporteret.

Instruktioner

•Look på figur vises på den digital elmåler. Tallene viser en optælling af de kilowatt-timer bruges. Kopiere tallet ned på et stykke papir med plads til andre tal under den.

•Look på de seneste elregning modtaget; Læs figur vist for måleraflæsning. Kopier dette nummer ned direkte under nummer fra den digital elmåler. Din elregning vil også vise gebyret for hver kilowatt-time brugt.

•Subtract nummer skrevet på el-regningen fra nummeret vises på måleren. Dette viser antallet kilowatt-timer brugt siden sidste læsning taget af elselskabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com