Sådan læses en Digital Multimeter Ohm skala

December 30

Et digital multimeter kan bruges til at måle spænding, strømstyrke og modstand. Modstand værdier er målt i ohm, tusindvis af ohm, og millioner af ohm. Læsning på et multimeter display vil afhænge af hvilken måling type er valgt på den multimeter udvalg dial. Ved hjælp af et par enkle trin vil give dig en forståelig læsning på målerens digitale display.

Instruktioner

•Drej din multimeter udvalg ringe for at måle megohms, hvis modstand er kendt for at være mindst 1 megohm. (En megohm er 1 million ohm). Touch testen sonder til den afprøvede anordning, en sonde til én ledning bly og en anden sonde til andre wire føre. Ved måling ohm, vil enheden blive en modstand.

•Sprog for visning på skærm vil du se et helt tal til venstre for en decimal, og en fire - eller fem-sted decimal værdi til højre for decimaltegnet. Hvis du har din dial indstillet til megohms, repræsenterer de hele tal til venstre for decimaltegnet hvor mange millioner af ohm målte objektet indeholder. Decimaltal til højre for decimaltegnet repræsenterer antallet af ohm, der ikke er helt en million ohm. Denne del af displayet viser antallet af kilohms, eller tusindvis af ohm.

•Alternativt skal der foreligge kan du indstille multimeter drejeknappen til at måle kilohms snarere end megohms. I dette tilfælde, hvis den resistive belastning er under mindst 1 megohm (1 million ohm) så måleren vil vise det samlede antal kilohms (tusinde ohm) til venstre for den decimal mark og tal til højre for decimaltegnet vil vise hundredvis af ohm.

•Skriv ned hvor mange megohms eller kilohms den testede komponent blev observeret for at have, som vises med din multimeter, og brug måling til beregning af enhver yderligere kredsløb værdier som ønsket ved hjælp af dataene.

Tips & advarsler

  • Husk på, at i matematik, mega betyder "million," kilo betyder "tusinde" milli "decimal milliontedele" og mikro betyder "decimal tusindedele." Med disse spørgsmål om skala fast i tankerne, vil du være bedre til at forstå din enhed måling aflæsninger.
  • Følg tutorials præsenteret med denne artikel at tjene som din reference, hvis du oplever nogen problemer, og konsultere din instruktionsbog for indstillinger specifikt til din måler.
  • Aldrig prøve at måle spændingen når multimeter skiven er indstillet til at måle ohm, da dette vil ødelægge målerens kredsløb.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com