Sådan læses en Houston, Texas vandmåler

August 23

Sådan læses en Houston, Texas vandmåler

En vandmåler er et nyttigt hus apparat, der hjælper med at holde styr på mængden af vandforbruget. I 2000 ' erne, Houston, Texas står over for problemer med dårlig, uklare og upræcise vand måleraflæsninger på grund af nogle nye og ineffektive elektroniske målere. Kontrollere din vandmåler hver mindst en gang om måneden, hvis ikke dagligt eller ugentligt, vil hjælpe dig med at undgå en stor og unøjagtige vandregning skyldes meter fejl eller en vand lække.

Instruktioner

•Locate boksen meter typisk beliggende uden for huset, sammen med en bremse-stop og forbruger ventil. Forbrugeren ventilen tillader Houston boligejere til at afbryde eller aktivere vandforsyning til deres hjem. Fjerne låget af boksen meter med en stor skruetrækker; bare Indsæt skruetrækkeren i et af hullerne og lirke låget ud.

•Tag beskyttelseshætten fundet på måleren. En typisk meter i Houston består af en meter register, lækage detektor og feje håndtag. Ansigt af måleren viser sorte og hvide tal, som registrerer mængden af vandindtag. Standard vandmålere i Houston måle typisk 10 gallon per rotation af skiven.

•Læs meter ansigt tal fra venstre mod højre. Den stationære blå nul findes længst til højre for de fleste Houston vandmålere bør også medtages på den endelige måleraflæsning. Tallene repræsenterer gallons af vand, der anvendes.

•Locate lækage detektor. Det er en trekant eller stjerneformede udvirket apparat. En høj måleraflæsning ofte repræsenterer en vandlækage i boligen.

•Rule ud af muligheden for vand lækager ved at gøre en vand meter vurdering. Før vurderingen, skal du notere den nuværende måleraflæsning. Undgå enhver vandforbrug natten, herunder forbrug i toiletter, vaskemaskine, opvaskemaskine, bøtter og brusere og vandhaner. Tage en anden læsning om morgenen og sammenligne det med læsning fra aftenen før. Hvis tallet er højere, en vandlækage sker på ejendommen. En vand lække er en høj risiko for kvaliteten af dit hjem; en uopdaget lækage kan forårsage alvorlige mug skader hvis ubehandlet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com