Sådan læses en jord Test evaluering

July 26

Sådan læses en jord Test evaluering

At have en jord test udført hjælper gartnere træffe vigtige beslutninger om former for gødning, behandlinger og planter til at bruge. Til gengæld kan de forbedre deres jord og jord produktion. Jord test evalueringer indeholder en stor mægde informationer om kemikalier, pH-niveau og næringsstoffer. Læsning og brug af en jord testrapport korrekt vil give dig værdifuld indsigt i din plæne eller haven behov.Det er vigtigt at forstå et par vigtige kemiske navne når du læser en jord test evaluering.

Instruktioner

•Know begreber, der anvendes i jord test evaluering. Her er nogle af de mere almindelige definitioner og kemiske navne:

Makro-næringsstoffer: næringsstoffer findes og anvendes i de største beløb.Mikro-næringsstoffer: næringsstoffer findes og anvendes i spormængder.Kemiske navne og symboler for makro-næringsstoffer: nitrogen (N), fosfor (P) og kalium (K).Kemiske navne og symboler for mikronæringsstoffer: bor (B), kobber (Cu), jern (Fe), magnesium (Mg), mangan (Mn) og svovl (S).CEC: kationudvekslingskapacitet; Dette beskæftiger sig med kapacitet på din jord til at holde næringsstof niveauer.Organisk materiale: komposteret materiale, organisk gødningpH: potentielle brint.Aktive pH: mængden af brint indeholdt i din jord.Buffer pH: modstanden i din jord til kemisk ændring.

•Læs hver sektion individuelt for at afgøre hvad beslutninger skal foretages ved hjælp af oplysningerne i vurderingen.

•Læs om mængder af organisk materiale i din jord. En sund jord vil have ca 2 procent til 3 procent organisk materiale; Hvis dine niveauer af organisk materiale er for lavt, kan tilføje gødning eller kompost forbedre din jord.

•Kontrollér niveauer af makro - og mikronæringsstoffer. Tilstedeværelsen af kvælstof, fosfor og andre næringsstoffer har en stor indvirkning på den generelle sundhed i din jord, selvom de er til stede i små mængder.

•Kontrollér noter pH niveau af din jord, ud over aktive og buffer pH niveauer. Sure jord har en pH-værdi på 0 til 6. Neutral jord har en pH på 7, og grundlæggende jord har en pH på 8 til 14. Tilføje kalksten for at afveje grundlæggende jord, eller svovl i form af aluminium-sulfat til balance sure jord.

•Sammenligning niveauer af alle næringsstoffer, organisk materiale og pH-værdien af din jord til at bestemme, hvilke former for gødning, kompost eller kemikalier bør du tilføje til din plæne eller haven for at afbalancere jorden.

Kortindgangsdør agenturet eller Folkeuniversitet, testet din jord, hvis du har yderligere spørgsmål; mange universiteter har landbruget oplysninger på side til at tilføje til oplysningerne i din jord evaluering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com