Sådan læses en jord Test

July 28

Jord test er et vigtigt redskab for gartnere. De fortælle dig, hvad jorden gør, giver dig en idé om hvad planter skal gå hvor og lade dig vide præcis, hvad du skal tilføje til jorden for at holde planter sunde. Jord test er opdelt i otte dele: pH, organisk materiale, fysiske egenskaber, større, sekundære og mindre næringsstoffer, elektriske ledningsevne og fugt indhold. Du er virkelig kun interesseret i den økologiske måde, pH og næringsindholdet i din jord. Når du rette dem, vil vandindhold, elektriske ledningsevne og fysisk egenskab af jorden korrigere sig selv.

Instruktioner

Sådan læses en jord test

•Den laboratorium vil give dig konkrete anvisninger på hvordan man kan tage jordprøver. Følg dem til punkt og prikke for en nøjagtig jord test.

•Den pH måles mellem 3,0 og 8.5. Jo højere antal mere basisk jord. Jo lavere et antal mere Sure det er. Det foretrukne område for pH er 6,2 til 8.3. For at hæve pH tilføje calcium til at sænke pH tilføje svovl til jorden.

•Den næste værdi er salt og elektrisk ledningsevne af din jord. Denne måling virkelig kun spørgsmål, hvis du bor i nærheden af et ocean eller salt flad. De fleste planter er ikke salt tolerant og vil ikke trives i salt jord. Jorden skal være erstattet eller ændret hvis værdien salt er høj.

•Den næste måling er det organiske materiale i din jord. De mere økologisk noget bedre. Denne værdi bruges også til at finde hvor meget kvælstof i din jord.

• Din jord er givet en tekstur rating, baseret på jord-størrelse. Små partikler er i overensstemmelse med lerjord, mens store partikler er i overensstemmelse med sandede jorder. Din jord vil blive bedømt, grove, moderat grove, medium eller fine. Jorden skal være et sted mellem moderat grov og medium. Tilføjelse af kompost og andet organisk materiale vil bringe din jord tættere til ideal.

•Den kommende tre værdier er mængder af vigtige næringsstoffer nitrogen, phosphor og kalium, de sekundære næringsstoffer af svovl, calcium og magnesium og mindre næringsstoffer af jern, mangan, kobber, zink, bor, molybdæn og aluminium.

•De sidste værdi er vandindholdet i din jord.

•Results er givet i dele per million eller ppm. I bunden af din jord test lab vil anbefale, hvad der skal tilføjes til din jord at gøre det mere gæstfrie for planter og vil konvertere ppm til pounds per hektar.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke at følge alle henstillinger i din jord test. Så længe dine planter er sunde, opbevare gør hvad du gør. Bruge jord test som en guide til at forebygge fremtidige problemer.
  • Jord test er baseret på flere jordprøver udtaget flere områder af din have. De giver et overblik over hele haven. Oplysninger om et bestemt område, kun give jord taget fra dette område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com