Sådan læses et Wattmeter

December 9

Sådan læses et Wattmeter

Et wattmeter måler elektriske forbrug i watt, og beskriver mængden strøm bruges over en given periode. Din elektrisk måleren er en velkendt wattmeter. En anden fælles wattmeter stik i mellem din stikkontakt og en husstand enhed, såsom en brødrister eller tv-sæt. Seneste tilgængelige større enheder effektivt duplikere dit elektriske meter, men giver bedre information i en form, let at læse. Mange magt virksomheder nu levere kunder med disse "intelligente" enheder; nogle endda optage skik over en periode. Disse nye logføring wattmeters vil hjælpe dig med at forstå dit el-forbrug og derefter reducere det.

Instruktioner

Bruge og forstå Wattmeters

•Læs din elektriske meter at finde sats af elektriske forbrug i kW til hele dit hus i det øjeblik, du læser det, Antag, at Vurder er konstant for en time, hvilket giver dig antallet kilowatt-timer for en time efter brug. Kig på din regning at se hvor meget en kilowatt timeomkostninger. Multiplicere antallet kilowatt-timer med kostprisen pr. kilowatt til at finde dine omkostninger pr. time.

•Indstil om din elmåler er analog eller digital. En analog meter vil have nogle form for spinning disken synlig under glas. Et sted på tælleren, der vil være flere foranstillet "Kh". Dette antal er din Kilowatt faktor. Skriv det ned. En digital elmåler vil give dig en digital udlæsning i kilowatt og ofte, andre nyttige oplysninger.

•Brug et stopur (mange smarte telefoner har denne funktion indbygget) til at bestemme, hvor længe det tager spinning disk i en analog måleren til at gøre en enkelt revolution. Nu bruge dit Kilowatt faktor nummer i denne simple ligning: 3600 gange din Kilowatt faktor divideret med antallet af sekunder på disken til at gøre en revolution. Den nummer du får er værelsesprisen forbrug i watt.

•Anvend en digital wattmeter, der gør math for dig. Udlæsningen er dit forbrug i watt. Sæt en billig wattmeter i en stikkontakt, så stik et apparat i wattmeter og udlæsningen bliver effekt af dette apparat. Mange af disse små wattmeters kan du indtaste din udgift pr. kilowatt og vil også give dig en udlæsning af udgifterne til at bestemt apparat i timen.

•Få en dyrere og større kapacitet wattmeter, som giver dig detaljerede oplysninger om dit el-forbrug og omkostninger for hele dit hus. Disse skal installeres af en elektriker. I stigende grad, power-virksomheder vil levere og installere disse for dig, enten for et beskedent månedligt gebyr eller endda uden omkostninger (det er i deres interesse at reducere elektricitetsforbruget og disse meter gør det meget lettere for dig at overvåge og reducere forbrug).

Tips & advarsler

  • Bemærk at mange magt virksomheder nu har variabel rente; en kilowatt på en varm sommerdag koster mere end en kilowatt midt om natten. Hvis dit elselskab bruger variabel rente, finde ud af, hvad disse priser er for hver tidsperiode, så bestemme dit forbrug i kilowatt-timer for hver for bedre at forstå din elektriske skik og omkostninger.
  • Hvis du slår en 1000 watt-pære (hvilket ville være temmelig lys), og forlod det på i en time du ville have indtaget 1 kW i timen (en måleenhed for energi). Oplede omkostningerne ved en kilowatt på din elregning og der hvor meget brænder pæren til en time omkostninger.
  • Vi er vant til at måle priser med hensyn til så mange X'er pr. Y: miles i timen, fod per sekund, point per spil. Men andre ord beskrive priser med et eneste ord; en "watt" er en af dem. En watt er "en enhed af power svarende til 1 joule per sekund." (http://wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=watt). Én joule er en måleenhed for energi svarende til cirka fire kalorier. Tænk på hvor meget motion du ville gøre for at brænde fire kalorier og har du en god forståelse af energi i en joule.
  • Mindre billig digital wattmeters har begrænset kapacitet. Bemærk din wattmeter (det vil være angivet på apparatet) kapacitet og og ikke sætte store apparater i det, der sandsynligvis vil overstige den nominelle grænse (navnlig opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere).

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com