Sådan læses Georgien Power intelligente målere

June 11

Georgien Power bygger nu på intelligente målere for at fastslå strømforbruget i private hjem og virksomheder. Den intelligente målere tillade Georgien magt til at gøre væk med måleren læsere, der rejser fra meter til meter, registrering af brugen. I stedet, Smart meter automatisk overføre strømforbrug af hjemmet eller virksomheden til Georgien magt, som strømliner deres fakturering proces. I modsætning til traditionelle el-målere giver Smart meter en digital udlæsning, snarere end de traditionelle analoge udlæsning. Hvis du vil bestemme dit elforbrug, subtrahere udlæsning på Smart Meter fra den foregående måned udlæsning.

Instruktioner

•Locate Georgia Power Smart Meter, beliggende på den side af dit hus eller kontor. Måleren er en firkantet kasse med runde glas kloden på forsiden.

•Look på fem numre vises på skærmen. Hvert nummer har til huse på sin egen individuelle display. Når man ser på måleren, vil du bemærke, at displayet blinker hver få sekunder mellem "88888" og en fem-cifret tal. De fem cifre vises er den nuværende kilowatt pr. time læsning.

•Skriv ned til fem cifre, der vises på måleren, fra venstre mod højre. Dette er din nuværende forbrug i kilowatt-timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com