Sådan læses højde målinger

April 3

Den måde du læser en højdemålene afhænger af, hvor højden var oprindeligt målt. Målinger for højden af mindre objekter er typisk skrevet i fod, tommer format. Højdemålene for store objekter kan imidlertid skrives i fødder eller endda meter, alt efter objektets overordnede størrelse.

Instruktioner

•Look for en enkelt apostrof umiddelbart til højre for et tal i en højdemålene. Dette er en forkortelse for fødderne. Hvis din højdemålene er skrevet som 6', for eksempel, er det korrekt læst som seks fødder.

•Look for et anførselstegn umiddelbart til højre for et tal i en højdemålene. Dette er en forkortelse for inches. Dette er almindeligt parret med en mund måling, når en måling beskriver en person eller et andet tilsvarende størrelse objekt. En højdemålene skrevet som 5' 10", for eksempel, ville ordentligt Læs som fem fødder, ti inches.

•Hold spore enhver anden enhed af måling forkortelser, der ville være ved siden af din højdemålene. Fordi bygningerne er så høje, for eksempel, er højden af sådan en struktur almindeligvis udtrykt i enten fødder uden inches eller meter. Meter ville være forkortet m, så en højdemålene på 200m er korrekt læst som 200 meter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com