Sådan læses naturgas Dial meter

January 5

Naturgas virksomhederne tillægger outlet af en gas linje kører ind i dit hus, så du er kun debiteret for den mængde hjælpeprogrammet du bruger meter. Afhængigt af virksomheden, kan du se en "skønnede" gas forbrug hver anden måned eller så på din regning. Dette er fordi en gasselskab ikke altid sende nogen til din måleren læse mængden gas du brugte denne måned. Nogle gange vil de bruge en kompliceret formel til at bestemme din anslåede gas læsning for måneden; Howeve, r næsten alle virksomheder vil tillade og glæder mig over en personlig læsning af dig, forbrugeren. Det sparer dem skulle sende en repræsentant til dit hus og sparer dig penge, fordi du betaler faktiske gas forbrug, ikke et estimat. Læsning måleren er nem og ligetil, så begynde at spare i dag!

Instruktioner

•Locate din Gasmåler. Ofte meter ligger enten i på siden af huset, i nærheden af kantstenen, eller inde i huset i kælderen.

•Look på først af fire ringer og skriver ned til den laveste hånd markøren er tættest på. Hvis skiven er i mellem numrene, altid bruge den lavere tal. Der er fire ringer på måleren; den første og tredje omgang mod uret og den anden og fjerde omgang med uret. Bruge samme teknik til at læse resten af måleren ringer og Skriv numrene ned.

•Indstil dit samlede gas, der anvendes ved at fratrække den sidste læsning fra det samlede du bare læse på Gasmåleren. Når en gasselskab anmoder om en læsning, vil det være alt fra meter, ikke i dit bestemt alt. Kontakte en repræsentant fra gasselskab til at bestemme hvis du kan indtaste din læsning online eller over telefonen.

Tips & advarsler

  • Selvom markøren hånd er meget tæt på det næste højeste nummer, men har ikke nået mærke "tic" på ydersiden af skiven endnu skal du bruge den lavere tal.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com