Sådan læses pærer

November 21

Du har en række forskellige valg for dit hjem belysning behov. Den traditionelle glødepære er langsomt erstattet af kompakte lysstofrør, som holder længere og bruger mindre energi. Den ene ulempe er imidlertid, at kompakte lysstofrør indeholder en lille mængde kviksølv, som er et giftstof. Når du vælger en pære, kontrollere strømforbrug, lys og liv.

Instruktioner

•Indstil strømforbrug af pæren. Dette er mængden elektricitet pæren bruger når det er tændt og er normalt angivet i watt. Jo højere tallet er, den mere elektricitet pæren bruger. Andre enheder omfatter volt og ampere.

•Indstil lyseffekten af pæren. Den mest almindelige måling er lumen, men nogle pærer liste deres lyseffekt i Candela. For at konvertere fra lumen til candela, opdele antallet af lumen af 12.57. Bare fordi en pære har betyder en højere strømforbrug ikke det bliver lysere. For eksempel, ifølge det amerikanske Department of Energy bruger en kompakt fluorescerende pære til 75 procent mindre strøm til at generere den samme mængde lys.

•Indstil pæren "liv". Den forventede levetid for pæren er opført af hvor mange timer det forventes at vare. Lysstofrør vil have et liv, der er mellem 6 og 12 gange så lang som glødepærer ifølge det amerikanske Department of Energy. LED pærer kan sidste 25 gange så lang som glødepærer.

Tips & advarsler

  • LED står for lysemitterende diode og er et still-udvikler teknologi, der har potentiale til at erstatte kompakt fluorescerende pærer som den længste varig og de fleste energi effektive pærer. LED pærer er særlige virkninger for de fleste farver undtagen Naturhvid.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com