Sådan læses sporvidde på en 100 Lb propan Tank

April 30

Propan gastanke giver en nem og sikker måde at gemme brændsel til opvarmning og madlavning. Det største problem med en propan tank er at vide, hvornår gassen er ved at løbe ud. Dette sker som regel midt i grille et måltid eller højre, når en blizzard er ved at ramme. Heldigvis kan du bruge en måler til at overvåge propan i din tank, så vil du være parat til at få det op igen. Følg disse trin for at læse sporvidde på en 100 pund propan tank.

Instruktioner

•Tilslut sporvidde mellem tanken og brændstof linje så skiven er opad. De fleste propan målere skruen ind side dysen af tank og twist at sikre.

•Tilslut brændstof linje til anden enden af propan måle og hånd-spænd.

•Åbn ventil på toppen af propan tanken ved at dreje mod uret. Dette vil tillade den trykisoleret propan til at flyde til måleren, så du kan måle mængden.

•Kontrollér skiven til at måle hvor meget propan er i tanken. På farvekodede målere betyder grøn, at du har mindst en halv tank brændstof. Gul angiver niveauet propan er faldet til 25 procent. Når nålen falder til den røde zone, bliver tanken Tom i 10-15 minutter, afhængigt af din sats af forbrug. Til madlavning formål, vil den resterende tid afhænger af hvor højt brænderne er indstillet.

•Til graded målere, bare læse antallet på måleren linet op med nålen. Hvis nålen er ved halvvejs mærket på skiven, har du omkring 50 pounds af trykisoleret propan tilbage i en 100-pund tank.

•Anvend en vejer-skala måle ved at koble wire klemmen på måler på håndtaget på propan tank, derefter løfte tanken fra jorden. Nål på måleren vil flytte til at vise en omtrentlig læsning på mængden af propan tilbage i tanken. Disse typer af målere er markeret til at vise brændstof på 3/4 mark, samt 1/2, 1/4 og 1/8th intervaller imellem.

Tips & advarsler

  • Nogle rækkemotor målere er også udstyret med en lækage detektor for ekstra sikkerhed. Hvis du får en lækage, læsning, tank afspærringsventil og ikke bruge indtil problemet er løst.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com