Sådan læses traktor dæk sidevægge

December 8

Sådan læses traktor dæk sidevægge

Traktor dæk anvendes på maskiner lige fra ridning slåmaskiner til regelmæssig landbrugstraktorer til store landbrugsredskaber som kombinerer. Dækkene kommer i en række størrelser og tal og tekst på dæksiden tilvejebringer vigtige oplysninger til forbrugerne. Teksten kan indeholde fabrikantens navn og dæk model; numre udpege som regel bredden af dæk, diameteren af fælgen og højden af dæk. Andre breve kan udpege typen af slidbanen.

Instruktioner

Hvad ord og tal betyder

•Find fabrikantens navn. Fabrikanten af en traktor dæk har generelt navn modtagerlaboratoriets på dæksiden, ofte i større tekst end andre ord eller tal.

•Find model af dæk. Modellen er det specifikke navn paa de særlig dæk og kan indeholde bogstaver og tal.

•Find størrelsen af dæk. Dette er en sekvens af tal (undertiden herunder bogstaver) på dæksiden, udpege dæk bredde, aspekt ratio (forholdet mellem dæksiden højde bredde), fælgdiameter og højden af dæk. Målinger kan være i inches eller millimeter. Et bogstav eller bogstaver, udpege slidbane stil.

For eksempel, ville blive fundet betegnelsen 11.2-38 på et dæk, der er 11,2 inches lang og passer en 38-tommers diameter rand. 380/85R24 designering tyder på et dæk, der er 380 millimeter bred med et skærmformat 85, radial slidbane type montering af en 24 tommers diameter rand.

•Locate R-bogstav/tal kombination, hvis det er relevant. Denne kombination udpeger den bedste brug af et dæk på et drev aksel for en traktor. Må ikke forveksle dette med betegnelsen for en radial dæk.

R-1 er for de fleste felt bruger. En R-2 dæk er bedst under våde forhold; R-3 er til brug på tørv som golfbaner; og R-4 er beregnet til brug om rendegravere og læssemaskiner og tungere maskiner.

•Locate sikkerhedsoplysninger og belastning index. Disse oplysninger vises muligvis ikke på nogle traktor dæk, men det kan være på den indre dæksiden. Det er normalt på den inderste rand af dæk. Sikkerhedsinformationer betyder normalt maksimalt tilladte oppumpningstryk. Belastning index angiver belastningskapacitet af et dæk i pounds eller kg; jo højere tal, jo højere belastning informationsbærende kapacitet af dæk.

Tips & advarsler

  • Opdele millimeter af 25,4 konvertere til inches.
  • Bemærk, at nogle producenter vil henvise til fælgdiameter som hjuldiameter eller hjulstørrelse.
  • I modsætning til personbiler har traktorer ofte mindre dæk på de front og større dæk bagpå.
  • Nogle traktor dæk, især ældre dæk, måtte nyde indskrænket information om dæksider og kan kun en liste over producentens navn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com